• 瀏覽: 1,116,593
  • 回覆: 7,512
  • 追帖: 372
約廿年前 ,Sony已出佐透視攝錄機,而家應該科技更先進,只要配合電腦程式遮佐身體部份,啲曱甴就無所遁形,唔敢咁放肆。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 andysan4 於 2019-9-13 08:41 AM 發表

好熱血

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jone_kuok 於 2019-9-12 10:39 PM 發表

我當年覺得黎智英、毛孟靜、李柱銘是英雄

現在想自插雙目

平反六四 ,全面認同共產黨亦是占中後。
當年89年少, 我都係熱血上身, 信晒佢哋傳來的訊息, 仲記得自己係喊住同李柱銘握手添, 真傻. 後來年長漸發現真相. 不過亦都係咁, 我用到自己呢個例子, 同亞女解釋到. 今日班友自己同亞爺平反咗六四.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-9-13 01:56 AM 發表

嗯,我屋企都有7隻。
另雖然末來係整定(無錯,根據量子力學研究,指出過去,現在,末來係同時發生)  , 但又唔係完全無得改變。
用game黎做例子,game既流程一早就注定左,但你每個唔同選擇,就會引申唔同劇情同結局(因果?)  , 即現實所謂既平衡宇宙論。
所以做人心生向善,自然引申較美好既結局。
唔信就問下隻貓 ...
問下隻貓7隻都吾系我親自養,暫時問吾到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-9-13 02:50 AM 發表

即係股市會大升一輪,金價會有一段短日子平穩,希望今次到價走貨,換碼加碼硬野,而家只係岩岩夠末來龍床盤
好過我只夠買包米😭

唔知在座各位有冇睇過黃金袓既金甲蟲blog. 我自從聽從末日大師既指點後搵左d硬野資料。黃金袓個blog好早都有提到,金價係9月會插水。

奈何香港多逆賊,賣國賣港牙擦擦。
良民支持警察嚴正執法,堅守法紀絕不卸責。
中華有為,大愛無疆,團結創新唔會慌。
引用:
原帖由 ina_macau 於 2019-9-13 09:17 AM 發表

好過我只夠買包米😭

唔知在座各位有冇睇過黃金袓既金甲蟲blog. 我自從聽從末日大師既指點後搵左d硬野資料。黃金袓個blog好早都有提到,金價係9月會插水。 ...
好 buy martin armstrong 果個麻追左好多年,幾年前$1250usd 入左大堆實金

引用:
原帖由 太大星 於 2019-9-13 08:55 AM 發表

你有無諗過華叔都係大陸嘅針,如果唔係,新X社點會容許佢細佬強叔係入面做。
你有冇唸過共產黨有容乃大?如果係針,教協可以演化到現今葉建源之流嘅人之患?香港會淪落至此?

認識華叔多年,佢亦曾邀我參加義工,華叔愛國愛港,表達訴求,有節有理,今日香港,你會相信哩班走狗熱愛民主,追求公義嗎?

引用:
原帖由 Chilie 於 2019-9-13 08:56 AM 發表

哈哈,係咪有想一錘打爆個mon嘅衝動呢
岩岩開始暴動個時d黃L係whatsapp group度串77嬲到我掟手機
不過我係掟去床上面,而且手機套好厚唔怕掟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ricebuket 於 2019-9-13 09:20 AM 發表

你有冇唸過共產黨有容乃大?如果係針,教協可以演化到現今葉建源之流嘅人之患?香港會淪落至此?

認識華叔多年,佢亦曾邀我參加義工,華叔愛國愛港,表達訴求,有節有理,今日香港,你會相信哩班走狗熱愛民主,追求公義嗎? ...
對華叔我一向係專敬的,有理有節,愛國愛港,成立敎協目的係對付港英正苦,佢徒弟張文X都有規有矩,葉建X太遠就無法了。

回覆 引用 TOP

华縮是對岸的人, 有糧出有官階. 主要是兩岸在港的其中一個溝通桥樑.
回龟前辉哥做總統,
大量賣黨産及收縮人員.
而华縮亦同内地越行越遠..

回覆 引用 TOP

以前對岸縱是敵對,總會自我認同中國人這個大原則。與今日的不可同日而語。

引用:
原帖由 商界中心的羊 於 2019-9-13 09:19 AM 發表

好 buy martin armstrong 果個麻追左好多年,幾年前$1250usd 入左大堆實金
係呀,實際我係鐘意睇佢買完金show off戈d相。😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-9-13 02:01 AM 發表

師兄,莫灰,雖然末來整定,但中國人有句話,人定勝天~!
說得對,我從少不認命!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-9-13 08:41 AM 發表
好感動,香港咁多漢奸廢青,不斷歧視大陸同胞,佢地真係以德報怨。
今日中午唔食飯都要趕去奧海城唱國歌!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ricebuket 於 2019-9-13 09:20 AM 發表

認識華叔多年,佢亦曾邀我參加義工,華叔愛國愛港,表達訴求,有節有理,今日香港,你會相信哩班走狗熱愛民主,追求公義嗎? ...
時移世易,我睇返細個覺得一黨專政好恐怖,再睇睇英國傀咁換首相,日本係咁換首相,明明地以前唔比反黨係為保中國穩定;到左今日,中共成績有共睹。也不怕有反對聲音。因為有實力扛得起,依家底線係唔可以分裂國家同一個中國原則。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]