• 瀏覽: 1,182,347
  • 回覆: 7,512
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 papaj 於 2019-8-28 06:58 PM 發表

師兄,當你知道老美背後真正嘅影舞者係咩人,你就唔會咁諗,遊泰仁先係最大嘅禍心!
哦!你泛遊!🤭

引用:
原帖由 atoughguy 於 2019-8-28 06:36 PM 發表

岩岩爬晒文,原來上午已無貨
有冇話幾時返貨?

引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2019-8-28 06:05 PM 發表

上述說明一個例子, 教科書的寫法, 不等到老師要照教, 所以老師才是教育的關鍵, 只是有版友不停提課程及考試, 忽略了教師的因素.
所以那條油仔有問題!

引用:
原帖由 papaj 於 2019-8-28 06:58 PM 發表

師兄,當你知道老美背後真正嘅影舞者係咩人,你就唔會咁諗,遊泰仁先係最大嘅禍心!
就係知道才問下末日大師有何見解!

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-8-28 12:40 AM 發表
一早講左九成揸硬野㗎啦,無點你地嘅,跟唔跟就自己考慮。
末日大師,硬嘢,同人仔。點揀好。我大部份錢係人仔在大陸。好頭痕。

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-8-28 07:26 PM 發表

即係九成都係黑教師身有C
憂心係正常既,老師唔係黃師但仲有黃學生呢,都係會出事架

引用:
原帖由 罪惡約翰 於 2019-8-28 06:08 PM 發表
垃圾……

https://youtu.be/xKVa0naB2xo
白痴一名!可惜個主持唔夠狠

引用:
原帖由 danelee 於 2019-8-28 07:46 PM 發表

末日大師,硬嘢,同人仔。點揀好。我大部份錢係人仔在大陸。好頭痕。
我九成揸硬野,從未推薦其他

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-8-28 07:26 PM 發表

即係九成都係黑教師身有C
可能係十成,因為有一成係藍人玩嘢

收到有傳言, 老尾西同腐國人買重10月底期指結算係跌, 以圖打劫腥港小錢錢......咁咪如末日大師同馬兄所言, 大龍鳳在10月, 老尾西有錢收, 腥港有財劫....

引用:
原帖由 kingchan75 於 2019-8-28 07:39 PM 發表

所以那條油仔有問題!
你可以點消滅黃師?炒晒就最 好,也可以無限期停課,但有無可能呢?

連教程有問題都唔正視,可以點呢?

重有幾日就開學,又多一批學生失救。

引用:
原帖由 zamora 於 2019-8-28 08:12 PM 發表
收到有傳言, 老尾西同腐國人買重10月底期指結算係跌, 以圖打劫腥港小錢錢......咁咪如末日大師同馬兄所言, 大龍鳳在10月, 老尾西有錢收, 腥港有財劫.... ...
應該係2014佔中舊潮文

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-8-28 04:26 PM 發表

我族勢盛,他族必來依附,我族勢弱,他族必來嚼食。切記切記
可憐仲有好多香港人 仲以為中國同美國係朋友
或者同某啲國家係朋友
唉... 天真到唔知講乜好

沈大師預言十兩金可換龍床盤,二十兩換500呎,睇怕想換700呎要30兩至得,各位要努力搬呀!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]