• 瀏覽: 1,181,668
  • 回覆: 7,512
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 罪惡約翰 於 2019-8-28 06:08 PM 發表
垃圾……

https://youtu.be/xKVa0naB2xo
她認為自己很機智.

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2019-8-28 06:17 PM 發表

她認為自己很機智.
全部少男少女短褲貼身衫,學生年青人牌頭,型象夠哂健康正面。 實際係魔鬼!

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2019-8-28 06:11 PM 發表

你咁多老婆,分曬你D金啦🤣🤣🤣
邊有可能,通常佢地養我

引用:
原帖由 qiuwood 於 2019-8-28 01:07 PM 發表

呢類所謂淺藍朋友基本上就係牆邊草,由得佢地支持反政府吧!最好快啲出埋嚟!
嚴格唻講佢哋唔可以算係牆邊草,佢哋嘅嗰種有啲對政府恨鐵不成鋼,對政府今次對暴徒及犯民集團嘅軟弱及忍讓感到失望嗰種情緒嘅發洩啫!

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-28 02:10 AM 發表
尋日,個個都講緊急法令,但睇翻林鄭見記者時,主動提問緊急法令係記者,而不是林鄭。個人都諗左一陣,香港警察單方面行緊急法令,得嗎?基本上無人信你警察夠膽開槍!個個暴徒都相信即使被捕,法官也會輕判,所以,我唔相信香港緊急法令可以叫香港平服。
今日,國家公局部長到深圳了,我大約一個月前講過,國家可能會派公安到香港執行國家緊急法令,因為香港警察平亂是沒問題,問題在法官,所以,緊急法令必須緊隨中國刑法和法庭 ...
開一下腦洞

捉晒D曱甴返大陸上山下鄉,一可認識祖國,二可建設國家,話唔定可以救返呢代人

引用:
原帖由 atoughguy 於 2019-8-28 04:04 PM 發表
恆生總行4條9金條冇貨喇
岩岩爬晒文,原來上午已無貨

引用:
原帖由 atoughguy 於 2019-8-28 06:36 PM 發表

岩岩爬晒文,原來上午已無貨
行生硬野已經被香討大戶收購,暫時唔知下次狙擊邊間銀行

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-8-28 03:59 PM 發表

劣正C入面有好多25
一向都話政府內部鬼影幢幢!

引用:
原帖由 kingchan75 於 2019-8-28 04:19 PM 發表

末日大師, 迪太佬應該同中國friend了! 對迪太佬有何看法?
師兄,當你知道老美背後真正嘅影舞者係咩人,你就唔會咁諗,遊泰仁先係最大嘅禍心!

引用:
原帖由 藍色多腦婆 於 2019-8-28 18:12 發表

我唔貪心,20兩換到層700尺就夠
咁我都有半間,都唔算差

引用:
原帖由 oncarpig 於 2019-8-28 18:32 發表

開一下腦洞

捉晒D曱甴返大陸上山下鄉,一可認識祖國,二可建設國家,話唔定可以救返呢代人
送去沙漠種樹,有助減排

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-8-28 07:07 PM 發表

咁我都有半間,都唔算差
如果20兩700呎,咁我真係龍床盤😢

引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2019-8-28 06:15 PM 發表

和你的淺藍朋友講, 他改變成為暴徒後,他不想見的情況有改變嗎? 只不過是香港多了幾個暴徒罷了.
今次事件不是普通人可解決, 兩大高手對戰, 我們普通人怎看得透, 好在這裡有高人幫我們理解. 香港有很多不公平的現象, 現在就是阿爺令不公平改變, 但阻力巨大, 我們最好都是支持真正幫香港的人才是正道. ...
佢哋嘅嗰種有啲對政府恨鐵不成鋼,對政府今次對暴徒及犯民集團嘅軟弱及忍讓感到失望嗰種情緒嘅發洩啫!況且支持暴徒唔代表一定要走出唻暴動啫!

上次份問卷結果出左

引用:
原帖由 twsbabycat 於 2019-8-28 07:23 PM 發表

上次份問卷結果出左
即係九成都係黑教師身有C

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]