• 瀏覽: 1,182,153
  • 回覆: 7,512
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 scwo 於 2019-8-27 06:00 PM 發表

我也買不到,這股成交太少
我終於入夠
淨返個啲人仔最多做定期
保持流動性

引用:
原帖由 wsp 於 2019-8-27 05:38 PM 發表

雖然我冇睇曬樓主所有樓所有樓層嘅回覆
但個人唔同意樓主師兄嘅判斷

假設樓主師兄嘅判斷正確
國家和林鄭呢種打法
對香港安全旅遊營商城市信譽嘅消耗
基本上無法喺短期內恢復
無論呢鋪林鄭係贏抑或係輸 
香港和香港人嘅將來都係輸咗 ...
搞搞下我自己都有啲亂 

究竟我係唔係搞錯咗隔離嘅樓主大叔
和呢度嘅樓主馬兄呢?

引用:
原帖由 Moon1227 於 2019-8-27 06:23 PM 發表

其實中共搭嘅棚,你哋又有咩本事解讀到?

肥仔金靚仔一件, 成套方法演技,咪又係中共背後派人去教佢嘅。

林鄭宜家背後有中共嘅人做軍師, 我唔覺得香港有幾多個人,可以估得到埸大龍鳳究竟係點玩囉。 葉劉愛國愛港,就係人都知㗎啦, 如果佢被指派做一個扯貓尾嘅角色,有乜出奇?

你哋一邊又話中共勁勁勁, 另一邊又毫無信心,咁猛咁喺度質疑中共D人 ...
金正恩去個外國讀書ga. 洗唔聽大陸支歌仔。

正常人都知同美國談判要靠山。

引用:
原帖由 wsp 於 2019-8-27 06:24 PM 發表

搞搞下我自己都有啲亂 

究竟我係唔係搞錯咗隔離嘅樓主大叔
和呢度嘅樓主馬兄呢?
我今朝都貼錯位
不過無所謂啦!大叔同我地係系同一條統一戰線上的!

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-27 06:18 PM 發表
朋友寄給我的,次序有點亂,給大家掌握一下香港將會點亂法。10152646 10152647 10152648 10152649 10152650 10152651 10152652
我睇過,睇完真係驚有日香港會重現呢啲場面

引用:
原帖由 scwo 於 2019-8-27 06:00 PM 發表

我也買不到,這股成交太少
成交少有一個風險是你等錢使賣出亦不容易

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-27 06:27 PM 發表

我今朝都貼錯位
有少少唔同
大叔係偏向樂觀嘅
馬師兄你係偏向悲觀嘅

正如我自己都係悲觀派
個人一早已經判定中央係唔會出解放軍幫香港平亂
香港注定要死
但中央會放生愛國嘅香港人

引用:
原帖由 Moon1227 於 2019-8-27 06:23 PM 發表

其實中共搭嘅棚,你哋又有咩本事解讀到?

肥仔金靚仔一件, 成套方法演技,咪又係中共背後派人去教佢嘅。

林鄭宜家背後有中共嘅人做軍師, 我唔覺得香港有幾多個人,可以估得到埸大龍鳳究竟係點玩囉。 葉劉愛國愛港,就係人都知㗎啦, 如果佢被指派做一個扯貓尾嘅角色,有乜出奇?

你哋一邊又話中共勁勁勁, 另一邊又毫無信心,咁猛咁喺度質疑中共D人 ...
好多人忘記左,阿爺同三胖做戲做左八年,全世界都信三胖搞到阿爺頭都大

引用:
原帖由 kt1223 於 2019-8-27 06:29 PM 發表

跌二毫就賣得出,大量排隊客!

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-27 06:27 PM 發表

我今朝都貼錯位
我緊跟兩位賢逹身後

引用:
原帖由 wsp 於 2019-8-27 06:29 PM 發表

有少少唔同
大叔係偏向樂觀嘅
馬師兄你係偏向悲觀嘅

正如我自己都係悲觀派
個人一早已經判定中央係唔會出解放軍幫香港平亂
香港注定要死
但中央會放生愛國嘅香港人 ...
我係樂觀,相信阿爺會出兵的人都係樂觀。 Kallan 就比我悲觀好多!

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-27 06:15 PM 發表
今日信箱收到的,即係話大陸駐港管理人大規模撤退,至少家屬全部撤退10152625
走左,咁咪要群眾對群眾

引用:
原帖由 kt1223 於 2019-8-27 06:29 PM 發表

賣平幾個價位就會有人接架啦

引用:
原帖由 054D 於 2019-8-27 06:27 PM 發表

金正恩去個外國讀書ga. 洗唔聽大陸支歌仔。

正常人都知同美國談判要靠山。
你收皮啦!
日日用D似是而非嘅理論係度企圖偏差性誤導班CD-R。

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-27 06:32 PM 發表

跌二毫就賣得出,大量排隊客!
之前除淨去到103就買左少少,諗住慢慢買,點知過幾日就已經去番104,我 e +日日都排住103.8,希望買到 d

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]