• 瀏覽: 1,157,375
  • 回覆: 110
  • 追帖: 360
引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-9-6 10:35 PM 發表

喂生肉啦,健康D , 揾我買有折
試過唔食喎

熱賣及精選
引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-9 04:28 PM 發表

當年開左呢深圳通,返來香港同朋友講起好方便,有好多香港人仲未知深圳有地鐵,有深圳通呢啲嘢
有聽過無用過, 現在有手機搞掂啦大師

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-9 04:38 PM 發表

睇量下我呢啲老人家啦,慣咗用卡吖嘛。
卡有卡好不過宜家真係好方便, 我識D內地朋友都唔帶錢出街

引用:
原帖由 大嶼山貓奴 於 2019-9-9 06:19 PM 發表

伊朗人其實有很多途徑知道外界嘅事,只要VPN就可以,我响伊朗都係照上FB, IG, 香討。
佢地對於外界都有一定認知,眼見都好多人用iPhone,當然honor, oppo,小米更加多,有次同個什葉派教士傾計,尾聲時佢仲响袍入面攞咗部ipad出黎同我影相(情境有啲似古裝片啲人响衫袖入面攞碇銀出嚟😂)。
基本上伊朗街上嘅車多數老過我,新車全部都係中國牌子,大貨車主要係中國重汽出品,德克蘭較後期 ...
伊朗,,,想去設拉子

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-11 03:57 PM 發表

你地唔駛浪費時間金錢去算命,睇風水。

因為⋯一早巳經安排好哂。

改命改運種生基全部都係呃人!

就算信教佈施都改變唔到,一切都定好哂!

預早知道又點呢?咪一樣要跟著個軌跡行落去。

一命二運巳經佔左99.99%。 ...
唉,,有準備好過無準備吧, 唔係財劫都過唔到, 戶口有幾多個零都係零

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2019-9-11 04:42 PM 發表

咁我祝大師你將來活得更好更自在,我就反而希望係災難度身故,反正一生未嘗有過好日子,生死都冇所謂!
師兄有咩經歷咁灰既

引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2019-9-11 04:54 PM 發表

開多幾個戶口,加加埋埋身家又多幾個0🙈
我唔貪心唔洗咁多個0

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-11 05:00 PM 發表

唔好以為我能知過去,現在及將會會好過癮,時間耐左就麻木哂 。

其實一啲都唔好玩。

知道將來富可敵國又點,無哂驚喜啦。
大師好感慨, 不過呢樣都係命中注定

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2019-9-11 05:08 PM 發表

我既經歷!?一個「衰」字可以交代哂,總之出生之後未好過!
起碼都唔係最衰啦, 可能係一言難盡, 不過都希望你諗野正面d, 當磨練囉, 到全世界都逆境既時候你就係最捱得住果個

呢條橋邊個諗出黎架, 食晏時間係甲級商業中心唱國歌, 揮國旗引哂班返工曱甴出黎, 希望佢地快D可以做全職曱甴啦

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-13 11:02 AM 發表

首先呢,呢度唔係好多,雞幾野公仔紙,而家中學生都戴隻幾十萬嘅勞啦。

我知硬野嘅重要性,大部分嘅人唔知吖嘛,上面同胞中意,佢地叫美金(明明係張紙,點解叫金)硬野係短時間內都未可以當錢咁用,咁呢段時間都要食飯㗎,放些少係深圳個箱囉。

以防萬一吖嘛 ...
跟, 不過箱都未有

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-9-13 10:31 AM 發表

睇緊呢個貼時竟然見到hktv mall有個賣金嘅廣告彈出嚟, 王維基真係識做廣告

不過大家唔好幫襯王維基。儘量唔好益佢。

大數據嘛其實天魔好方便, 不過真係唔想再幫襯啦

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-13 11:20 AM 發表

坐言起行啦,仲排住笑
要請假, 下星期啦

引用:
原帖由 DHMO 於 2019-9-13 06:27 PM 發表

差價有點大啊...
係啊,買完先知

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-13 05:00 PM 發表

月圓之夜,也許,暴動統一戰線也怕了月圓之夜,這幾天也就靜靜了,但真是靜嗎?除了大富豪代表地産佬,英資買版叫阿爺抹左去所有野當無事,其他暴亂連線的人,一聲也沒出,其實,不是沒出聲,君不見一群一群的曱甴係地産佬的商場好開心嗎!愛國人士入地産佬商場要俾人打,俾人找麻煩,曱甴入去,就儘量幫忙。有人話,無架,曱甴入去,佢地驚搞住 d 生意,怕左佢地!!!唔無玩啦!真係無大台,你信呀!信果個同信太子站死左 3 ...
高鐵高鐵,突然諗起惠州有親戚

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]