• 瀏覽: 1,182,214
  • 回覆: 88
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 太大星 於 2019-9-5 03:07 PM 發表

羣衆鬥羣衆,市面就會全失控,正苦就會求阿爺介入。

但藍C唔多勇武,除非生死存亡邊緣。
藍絲多老人 我寧願唔好咁勇 辛苦大半生 臨老仲要抗爭😩

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-5 10:30 PM 發表
唔好睇得咁簡單,條水魚有毒
有毒?大師無多些少提示丫?

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-6 12:30 AM 發表

佢老美對阿爺巳經無哂辦法架啦,而家為有打劫歐洲佬。

佢老美唔一定要貶值整死香港嘅,升值都一樣可以整死香港。
其實又可以話係其他貨幣貶值,老美陰司紙咪變相升值囉。
人仔再貶落去,香港都幾頭痕。
香港仲有乜嘢把炮頂住7.8先?
指住自己個鼻話7.8就7.8咩,其他人覺得值先有用吖嘛。 ...
咁好快沽空港元😱

引用:
原帖由 Moon1227 於 2019-9-6 10:35 AM 發表

覺得再咁落去會有情緖病, 呢個星期完全沉沒於on line game, 抽離自己
打曱甴game?

引用:
原帖由 Moon1227 於 2019-9-6 11:12 AM 發表

嗱!
呢個大商機嚟嫁!

呢度有冇寫Game apps專家? 拿拿淋寫隻打曱甴Game, 先吾講賣D獨特搞鬼整曱甴嘅武器,個app肯定勁多人玩,收廣告費都賺死呀 ...
求其整D黃痴瘋 豆腐絲做代號 勁過食雞game😂

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-6 04:59 PM 發表
我發覺我地宜個帖 d 人同大叔果邊好唔同,宜度 d 人中意黃金白銀,中意金融理財,中意旅行同移民上大灣區,中意食野,中意玄學;大叔果邊好似好多野都肉緊好多。
可能我地宜個帖係 K 君帶領,佢個人應該係泰山崩於前而色不變果種,(我未見過佢架),所以特別滋油,結果,搞到個個講國家大事都滋滋油油 ...
又係你叫我地平常心 冷靜處理😂

引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2019-9-6 05:16 PM 發表

星期3夾完,星期四停機及當晚cnbc就就報胡錫進insider放風中美談判將會有突破,好巧合😂
香港市況繼續亂 無視惠譽降級 香港股市繼續升 gogogo 繼續反地心吸力😂

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-6 05:41 PM 發表

我都係跟 K 君學架
暫時喺未失業之前 我仲可以冷靜到😂

引用:
原帖由 ina_macau 於 2019-9-7 12:41 AM 發表

仲有加句:沒有暴露,只有爆漿

然後羅藤條一邊打一邊xx自由閪。
唔好唔記得用水炮車 大大力射爆佢

引用:
原帖由 JamesIeong 於 2019-9-7 05:45 PM 發表

社會進步了..
我覺得係退歩了

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-9-8 09:29 AM 發表

社會不斷變化,好壞之間的鐘擺效應。
應該係太耐無打扙 安逸太耐

引用:
原帖由 孺子牛 於 2019-9-9 07:42 PM 發表

局勢有變,有啲嘢可以寫下,吹下

講多少少暴動嘢。

暴動只打爛“地鐵站”,並不破壞“地鐵列車運作”,咁就保證鐵路運輸可繼續運作!封站,唔係停地鐵,呢個站坐唔到,下個站就冇問題!呢個出口封咗,第二個出口冇堵塞!最明顯例子,暴徒曾經衝入地鐵控制室,連控制地鐵運作系統都唔打爛,咁代表咗啲咩呢?

結果 ...
另類的默契😂

引用:
原帖由 Vmc01354 於 2019-9-10 10:53 AM 發表

可能有變形金剛😁
可能有月娥😂

引用:
原帖由 Sin+Cos 於 2019-9-10 02:35 PM 發表
題外話:
點解民主大國
脫來脫去刀未脫到歐?
換左新首相也是如此?
我覺得搞到分裂都未脫到

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-9-10 03:16 PM 發表

最主要問題,身材得唔得先
身材都次要 唔好係魔鬼身材 天使面孔 不過曱甴腦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]