• 瀏覽: 1,181,592
  • 回覆: 221
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-31 11:19 AM 發表

好明顕,金毛還揚揚得意。不過,今日走出尼的,就肯定百份百係賣國賊,無乜好傾了。

【美國總統特朗普說︰「我想如果不是貿易談判,香港會有更大問題,我認為香港可能出現更大暴力。我真的相信中國希望達成協議,而他們知道,香港問題將我們置於很差的處境,如果問題不是以人道方式處理。因為我正就貿易談判,這令香港局勢降溫非常多。我想我們會於未來兩三天知道更多,我希望事件會以極人道方式處理。」

特朗普星期五 ...
其實金毛係國際間處處受到制肘,點解佢仲可以意氣風發?
諗起到有d疑惑,唔知佢仲有咩後著
我諗今日、下個月應該好大鑊,大家一定要注意人身安全!

引用:
原帖由 愚昧人 於 2019-8-31 03:19 PM 發表

要呃人,先要呃左自己先,一清醒,金毛會崩潰
希望如此💪
只要警方壓到場,普通市民就唔洗擔驚受怕🙏🏻
警察一定要加油💪

只要警察無受傷,捉到攪事份子,就已經係贏。
拖到老尾經濟冧,老尾叫救命,叫投降,應該係亞爺最理想的結果🙄

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-31 10:56 PM 發表

如果祗係咁,可能要玩多一年!個人覺得同中美之戰收袋口有關,所以應該快好多,暫定十月,可能會更早。
第一,要睇老美有冇機會剪羊毛,佢拎到錢,有甜頭,應該會任意莽為,再延長香港戰線😰;
第二,問題係老尾袋口有幾深,仲可以支持幾個禮拜/月🤔

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-31 11:33 PM 發表

依過問題,透明道好高,政府有 5000 億美金,銀行存款有 13 萬億港元,約一萬六千億美元。政府在金融攻擊時,如不保衞聯繫滙率,政府的五千億,老美是拿不動的。所以老美目標應該是這 13 萬億港元。這 1.6 萬億美元老美肯定不能全拿,我估一萬億吧,如能拿一萬億,金毛開心死了。 ...
拎左羊毛,金毛同亞爺有排玩😵
似乎剪羊毛亦是金毛唯一出路🤔

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-31 11:49 PM 發表

這不是美國直接拿,祗是迫班貪官將錢轉去美國,最後入美股吧!應該可以多玩三個月到半年。
最壞情況,香港打遲久戰,但到時經濟丶治安下行,香港真的爛透,情況不堪入目😵
而最理想,則半個月內控制到黑衫/搞掂老尾,慶祝國慶🙏🏻

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-1 02:38 PM 發表
班友又圍機場,睇到已經有重裝乞衣上陣,睇尼又有惡鬪,不過,機場係無路走喎!班人咁做,似乎真係想今日流血,難得有一大班港豬!
做大事,一定有大舞台,香港機場是非常適合。
無路走,都有機會佢地想佔領香港機場,迫亞爺跪低

引用:
原帖由 skymachine 於 2019-9-1 02:54 PM 發表

可能想年青人流血,搵藉口大罷工大罷課。
勇武青年人做血饅頭,激發大量港豬上街暴動、罷市,一定係劇本一環
唔知聽日會唔會塞交通,有人暗搞港鐵東涌線出入閘機

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-1 02:57 PM 發表

有機會佔領機場,亦都幫自己留後路
佔機場,cia外國人走得;不過,黑衣腥港人未必得
佢地作為棄子根本無價值可言.

引用:
原帖由 skymachine 於 2019-9-1 03:14 PM 發表

其實尋日地鐵車廂內班阿叔阿伯係個好榜樣,但又記起大師及馬爺教導,三不。
琴日見到都牙煙,好彩無傷及性命,非常時期真係唔好出街

引用:
原帖由 skymachine 於 2019-9-1 03:33 PM 發表

我一至兩星期都會去深圳一次,離開香港好有安全感及神經鬆弛。
去完旅行真係唔同啲,上個月好好彩去到旅行,真係有"遠離繁囂"嘅感覺🙄

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-2 10:25 AM 發表
尋日唔知大家有無發覺,701 垃圾局被毀舊戲重演。垃圾局場戲係點呢?好簡單,就係警員真空,隨便乞衣曱甴破壞,之後賊過興兵,完全係一場戲!
一場大戲之後,又額外加多場戲,明明大量曱甴係公路上逃亡,要圍捕基本上係無路可逃,但警隊卻走去中環碼頭等曱甴,當然,一場大戲後,大家都平安歸家,唯一悲劇就係有三個國內遊客又俾人打了。系宜度,我祗想講人地排斥咁國內人,你地尼做乜,當年本來我打算過越南玩,因為排華,我 ...
捉完、判完,唔知係咪即刻入伙
時間唔好計得禁準,我驚佢地接受唔到,想輸死人咩

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-9-2 11:04 AM 發表

我覺得奇怪係其實只要將青馬橋封掉
再封愉景灣同梅窩碼頭
整個大嶼山就變成超大號來來

但警察居然無封愉景灣梅窩,反而去中環
隔離板有講,黑衣人為脫身,就要棄掉身上裝備,响船上就有足夠時間去棄掉裝備

裝備要錢買,棄掉又要置過批新
目的唔通係想燒金主錢 ...
如果琴日捉曬曱甴,之後輯戲就無演員,無禁好睇
總之,一日導演未嗌cut,都唔會停喇

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2019-9-2 11:25 AM 發表
唔好意思,大陸舉報平台個名系乜?
12xxx?

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-9-2 11:26 AM 發表

五金鋪被封,甲由每次開完party都要掉裝備

睇來要玩到彈盡糧絕先收手
錯,係彈盡糧絕都要繼續玩,唔嗌停唔準停

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]