• 瀏覽: 1,182,325
  • 回覆: 221
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2019-8-28 05:24 PM 發表

如果有浴缸,搵下底下係咪有個窿,啲硬嘢唔怕污糟同濕水。
死喇,希望有賊仔睇到我留言😌
秘密的野,通常收埋唔講,但ching講曬比全世界知喇

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-28 05:29 PM 發表
阿爺今日發訊息俾教恊二大頭目,買機票走啦!之前有四人幫同二個小反賊,要走好走啦!
唔知幾時到法律界,期待

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-8-28 05:25 PM 發表

手上嗰兩條希望夠買層樓
好貪心,不過我鐘意

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-28 05:44 PM 發表

沈大師話三年後可以買龍床盤
如果買到就真係好,不過可唔可以簡第2間
得罪講句,果度仲細過間公屋,同太空倉無分別,點住呀

引用:
原帖由 hanE 於 2019-8-28 06:07 PM 發表

廿兩金換層樓嘛!唔記得?
我唔貪心,20兩換到層700尺就夠

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2019-8-28 06:11 PM 發表

你咁多老婆,分曬你D金啦🤣🤣🤣
邊有可能,通常佢地養我

引用:
原帖由 atoughguy 於 2019-8-28 06:36 PM 發表

岩岩爬晒文,原來上午已無貨
行生硬野已經被香討大戶收購,暫時唔知下次狙擊邊間銀行

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-29 05:57 PM 發表
何寶今俾左二個視頻,都係十分精彩,第一套係會幫大家重温中美之戰的前世今生。
第二套同大家荷苞有關,佢估阿爺幾時沽美債。
有時間自己睇睇!

https://www.youtube.com/watch?v=a3DmHYhTQEY
【金融揭秘】分析為何中美貿易關稅戦不會完?何謂希德底特陷阱?

https://www.youtube.com/watch?v=281r2d2JPtw&t=3 ...
深入淺出,連我唔識經濟都聽得明,好野黎👍🏻

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-8-30 11:12 AM 發表
唔知乜野事今日金金碌左落黎
咪仲好,多d人入平貨
又月尾,出糧啦,去買金幣先

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-8-30 11:40 AM 發表

昨日唔係話9999賣晒咩?
我唔知喇,已經入曬貨,上左岸

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-8-30 12:34 PM 發表

「肥佬黎一定走唔到」係wishful thinking,大飛又得,大使保護又得,佢咁高調一定有免死金牌,我懷疑佢甚至攞左張外交豁免權
千其唔好捉佢坐監,我交稅既唔想養佢一世

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-30 12:37 PM 發表

最好速意捉佢唔到,迫佢入美國領事館,等美國佬養
又燒老美錢,好殘忍呀

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-8-30 05:42 PM 發表

我地堂會就無咁做,無鼓勵亦係無簽d咩。但如果有教會616真係咁要簽嘢,我嘅理解就只係一個對內卸責嘅手段,話比其他教友個知,其他教友去衝有咩事唔關教會嘅事。卑劣嘅割蓆手段而已。 ...
幾年前佔中已經係禁做,19教畜叫學生係番學期間佔中,並佔中前要學生簽通告免責
另外,唔去佔中要扣分/扣考試分

你估學生家長會唔會去呢

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-8-31 10:08 AM 發表
阿爺開始郁telegram

外電指內地政府疑利用Telegram辨認香港示威者身份
https://www.881903.com/Page/ZH-TW/newsdetail.aspx?csid=261_341&itemid=1161872
亞爺肅清社交平台,過河卒死期不遠矣
雜牌軍比人捉曬,金毛既主力部隊幾時出,唔出 盤棋提早玩完

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-31 11:19 AM 發表

好明顕,金毛還揚揚得意。不過,今日走出尼的,就肯定百份百係賣國賊,無乜好傾了。

【美國總統特朗普說︰「我想如果不是貿易談判,香港會有更大問題,我認為香港可能出現更大暴力。我真的相信中國希望達成協議,而他們知道,香港問題將我們置於很差的處境,如果問題不是以人道方式處理。因為我正就貿易談判,這令香港局勢降溫非常多。我想我們會於未來兩三天知道更多,我希望事件會以極人道方式處理。」

特朗普星期五 ...
亞爺已經準備好將香港分類回收,金毛仲懵然不知

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]