• 瀏覽: 1,182,475
  • 回覆: 221
  • 追帖: 357
+605
支持啊!!!!!

琴日去行生做搬運工,今日又要做螞蟻🐜
過2日班黑衫又玩野,亞爺幾時出手鎮壓😗

引用:
原帖由 smky 於 2019-8-23 01:22 PM 發表
有冇人有睇21號嘅楊世光金錢爆,佢話而家「金賤錢貴」,即係美國就黎有難,但我唔明而家明明係「金貴而錢賤」喎?

https://youtu.be/94bUIwf0mb4
硬野係賤,賤到日日升
我依d賤民,買唔到幾多

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-23 02:07 PM 發表

個人睇法好似係咁,但睇真 d 唔係!前晚元朗系美國佬俾最後通帖,點解咁講,因為個個 full gear,但唔攻擊,再加老美日日發聲,所以我咁判斷。
老美係好想老解出,但未到時候,老解點都唔出,所以佢地不斷動作。無可否認,佢地行動早左,大家小心宜二日,可能會變得十分激烈。 ...
我估亞爺依2日係唔會出手,仲要拖
不過,他暗地裡做左手腳,一個一個黃人被辭退等等

亞爺要將對家砍手砍腳,一鋪清袋,好殘忍呀

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2019-8-23 02:38 PM 發表

師兄,阿爺出左手啦,老美又要減息,這才是大戰場,香港的只是家家酒,反正班曱甴比阿爺睇死佢地無料到,只可小吵小鬧,玩下小學雞野.
我緊係知啦亞爺先唔理魚毛蝦毛;
我既出手係講''出武警''呀!!!
唉,希望到時出埋部洗街車

引用:
原帖由 喵子 於 2019-8-23 02:58 PM 發表

曱甴千方百計四處挑釁 唯恐天下不亂
大家都要沉住氣 不要衝動不要中計
引起社會混亂 在這艱難時期 協助政府及警方維護和諧社會

他們越要你們發火 我們偏不發火 還想辦法取笑他們 激死佢地 ...
低調、再低調
現實不要與他們爭論,保護自己

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-8-23 03:31 PM 發表

又唔可以咁唔公平 同一職級應該有相應薪酬水平 不過我寧願唔請 都唔好裝個炸彈喺公司
師兄肯1/3咪已經仁慈;而你先殘忍,斷人衣食

引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2019-8-23 03:45 PM 發表

經過留膿牆要目不斜視,不聚焦,模糊視線,不說話,有得兜路更好,幅牆除左宣傳扮和平之外,最重要就係挑釁附近不合意見嘅人。
罪惡之牆
兜路為上,近日情況漸趨激烈

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2019-8-23 03:55 PM 發表
我私疑見到馬兄真身
一路排隊一路上香討

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-8-23 04:01 PM 發表

對敵人同情,即係對自己殘忍,呢幾個月有版你睇
何況佢地無法無天無父無母,唔會覺得係殺人父母
呢種人打工=做奴,點可以屈居人下,當然要創業做自僱人士 ...
自僱人士?Ching禁睇得起佢地
佢地都係幫金毛同vvvv做暑期工乍

引用:
原帖由 desert 於 2019-8-23 04:29 PM 發表

今日個價幾多? 我昨天$14250/兩
仲提
琴日衰心急,入左
現在欲哭無淚

引用:
原帖由 moonkaru 於 2019-8-23 04:33 PM 發表

搞到我都要日日兜路行,真的不爽
靜靜地,唔係仲好咩

引用:
原帖由 desert 於 2019-8-23 04:44 PM 發表

-$50, 食少餐M記唧!
食少左成個月M記

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2019-8-23 04:56 PM 發表

唔係咁講呀, 搬2條就夠食酒店"步飛", 25條就夠去一轉日本嘅機票同酒店
我餐''四季步飛''

引用:
原帖由 fatlovedog 於 2019-8-23 05:03 PM 發表

嘩我真係甘喎 嘆下茶 聽下電台 睇下香討 排下隊 on dogdog的低頭族咪係我 下次見到我 打聲招呼吖  
我排緊隊,都有望下有無香討人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]