• 瀏覽: 1,182,550
  • 回覆: 148
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-2 04:00 PM 發表
今日最好笑係大律師公會話班暴徒破壞法治。其實宜排佢地都差唔多玩失蹤,無野的,可能高人同佢地傾過,嗱!阿爺尼,法律就改,咁,你班大律師就無飯開喎,班友諗下又係,唔通真係返老家,果邊無人無物,揾鬼揾你打官司。所以,嘛收聲囉,今次,仲揾到個位發下聲支持下政府。
阿爺做野,就係遂個擊破,慢工出細貨! ...
其實迫阿爺出手
就算美國放暗槍屈老解
全球轟天大制裁

實施全國性法律
班大狀個生態圈都係要收皮
警察Hea拉已經令佢地無單開

拉d魚毛學生雞資助得幾多

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-2 10:25 AM 發表
尋日唔知大家有無發覺,701 垃圾局被毀舊戲重演。垃圾局場戲係點呢?好簡單,就係警員真空,隨便乞衣曱甴破壞,之後賊過興兵,完全係一場戲!
一場大戲之後,又額外加多場戲,明明大量曱甴係公路上逃亡,要圍捕基本上係無路可逃,但警隊卻走去中環碼頭等曱甴,當然,一場大戲後,大家都平安歸家,唯一悲劇就係有三個國內遊客又俾人打了。系宜度,我祗想講人地排斥咁國內人,你地尼做乜,當年本來我打算過越南玩,因為排華,我 ...
中環碼頭等曱甴用意何在

引用:
原帖由 太大星 於 2019-9-2 08:25 PM 發表

曱甴係捉唔晒嘅,張揚係中環恭候,迫佢地行出市區,行佐廿幾公里後,以後吹雞圍機場就少好多曱甴參與了。
OK!
行到去青衣都腳跛

MATCH

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-9-3 07:58 AM 發表

之前都講過,七警案三萬人集會嗰晚,人手一槍去剷平法院,就唔會再有法官敢判警察坐監

奈何自己一哥太廢,先搞到綁手綁腳
個個都只係想無鑊氣
穩穩陣陣咬長糧然後跳入發展商

引用:
原帖由 kingchan75 於 2019-9-3 09:19 AM 發表

同一張相!

妓者幫暴徒扮靚靚

引用:
原帖由 朱Bill 於 2019-9-3 07:55 PM 發表
無需要太悲觀,叻嗰批年青人絕大部份無搗亂無參與暴動,祇係一班讀書唔成思想單純嘅廢青先會咁易俾人擺布,香港冇咁易冧,乜乜大師講嘅嘢祇係得啖笑,唔好當真! ...
名校生都咁L樣
睇下件10A
男拔教通識都上前線暴動

引用:
原帖由 stanleyckc 於 2019-9-3 08:03 PM 發表

我有睇到好多名校都有學生罷課 , 問題係佔幾多及學校既取態 !
無鄉下/屋企人背景
都好難唔黃

引用:
原帖由 zamora 於 2019-9-3 08:50 PM 發表

我又冇料搭個咀先, 有說地運(8運)完, 香港地運進入退氣階段, 9運到, 深圳大旺; 香港現行衰況, 仲有僕街年輕一代惡行繼續, 大灣區開大門, 要發展自然要北上神州..........全部好似有跡可尋, 看似偶然, 實則必然....天命啊..... ...
群曱甴大咗畢業冇人請
到時都係群起打家劫社

引用:
原帖由 風天小畜 於 2019-9-4 12:04 AM 發表
上次80億,今次140億,要來的終要來

美聯儲儘管公布將在9月底前正式終止縮減資產負債表規模的計劃,但據美國金融網站ZeroHedge在8月31日援引的最新數據顯示,美聯儲已經連續第二周買入了140億美元的美國國債,與量化緊縮期間以來的零採購形成鮮明對比。

https://cj.sina.com.cn/articles/view/5580295631/14c ...

OK!

引用:
原帖由 藍色多腦婆 於 2019-9-4 03:34 PM 發表

都未夠4:00 ,田25已經見記者,話撤回唔夠,又要求成立獨立調查,唔使咁快麻😂😂
田25:仆街想滅火, 再加柴落去燒

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-4 04:56 PM 發表
大台收到料,肯定撤回,但係強調不成立獨立調查委員會。如果消息係百份百,咁,我上面講 d 野就全中!
由今晚開始,可以晚晚大龍鳳了。 ...
OK!

Him?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]