• 瀏覽: 1,157,743
  • 回覆: 28
  • 追帖: 360
引用:
原帖由 藍色多腦婆 於 2019-8-23 02:24 PM 發表

我估亞爺依2日係唔會出手,仲要拖
不過,他暗地裡做左手腳,一個一個黃人被辭退等等

亞爺要將對家砍手砍腳,一鋪清袋,好殘忍呀
師兄,阿爺出左手啦,老美又要減息,這才是大戰場,香港的只是家家酒,反正班曱甴比阿爺睇死佢地無料到,只可小吵小鬧,玩下小學雞野.

熱賣及精選
引用:
原帖由 Herme 於 2019-8-23 05:08 PM 發表

真係咁想見裸體咩
我去做yoga, 更衣室好多女著BRA同底底周圍走, 我見到擰開面望都唔望
全裸搜身15-30分鐘真係唔可信, 婦科檢查都唔使咁耐, 作文要認真啲先得 ...
自由閪難得機會聖女上身,師兄都踢爆,其實佢地都玩到找班女露奶支持,仲扮咩清純.

引用:
原帖由 Moon1227 於 2019-8-23 08:01 PM 發表

帝吧文宣

香港班文盲曱甴同大陸人玩文宣....

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-8-24 12:41 AM 發表

我今日買就係1495 , 先前跌返去1405左右時無再去買 , 比女友哦足咁耐 .
今日一起身就比佢捉左過上環
好女人

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2019-8-24 12:29 PM 發表

卡已打10135450
師兄可打完卡,同家人去舊礦場走走,那裡拍港島黃昏很正.

舊礦場是石礦,根據非正式資料記錄,魔鬼山曾發現綠柱石(品質好的就是祖母綠寶石).去同家人玩尋寶,順便學學地質,魔鬼山更是擁有大量舊軍事廢棄建築,一家人可去走走看看.

https://ol.mingpao.com/ldy/cultureleisure/culture/20190611/1560192175849/魔鬼一山多用-罕見多重廢墟

網上發佈的鯉魚門黃昏照片.支持大家去銀龍打卡,順便去行行山,拍拍黃昏美景,同家人享受一日.

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2019-8-24 02:34 PM 發表

唔留得咁耐呀,食完個麵飲埋杯咖啡就行左上華人永遠墳場上香,而家行緊mtr大運兜香港島返西九龍
在下借回覆,推薦大家去打卡一日遊.

引用:
原帖由 煩Q死 於 2019-8-24 07:31 PM 發表

整體上呢十年嚟鄉鎮生活以經大有改善有D嘢你唔可以唔服共產黨.民主制話你窮你嘅事最緊要你投票比禾.等禾睇吓有冇時間幫你爭取.不過下界唔係禾做你慢慢等 ...
又一號風球,早30~40年周圍都係木屋,丈夫抱著在怕的妻兒在屋內震,辛苦了幾十年,現在香港人算比上不足,比世界大部人都富裕,比班仆街搞到百業蕭條,每次見到曱甴都起火.

引用:
原帖由 煩Q死 於 2019-8-24 07:45 PM 發表

D人真係食飽飯冇屎疴.一日唔攪事好似周身唔聚才咁
這一些人好意思說生於亂世,操!!!

引用:
原帖由 煩Q死 於 2019-8-24 07:53 PM 發表

捉Q晒班友去敘利亞.等佢地見識一下咩叫亂世
去烏克蘭好.睇下當地美女點解恨嫁去中國.

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-25 10:33 PM 發表

今晚好似失控,我係講暴徒,因金毛失控,毛衣戰搞成點,跳蚤二篇文話俾你知。阿爺可能仲要香港捱多一個月。
跳蚤2019-08-25 17:28:54
今天有一句話刷了屏,那就是“美好即價值”,說得多好啊。 如果有些人不想一起創造美好,那我們也沒時間陪你作,因為我們要忙著做好自己的事,向著美好繼續奔跑。以上這段話是那個腮幫子長肌肉的說的!你作你的,我跑我的!(可是跳蚤看到了更 ...
看到貧民的流氓,我就安心了.

引用:
原帖由 celiacty 於 2019-8-26 08:51 PM 發表

其實擔心爆箱不如擔心真係亂既時候點去銀行攞金😂
每場戰爭,有2個地方最危險,第1是銀行有金庫的,第2是食品加工場.

幾兩保命金,勢色有不對就要放在身.

引用:
原帖由 杜仲 於 2019-8-26 09:06 PM 發表

等到頸都長
掛破鞋...即是咩意思....

沒記錯的話是黑5類,地主.富農,反革命份子,壞份子,右派,有時候又會是一些女性出賣身體謀取利益都會掛破鞋.

引用:
原帖由 神..六 於 2019-8-26 11:31 PM 發表

乜1唔係軍營,2唔係發電廠/水庫咩.......
這一些必有軍防

引用:
原帖由 wkying 於 2019-8-27 10:28 AM 發表

叫科大開學一人派一張申請取消中國國藉申請書俾佢地.(如果佢地唔填,佢地都係在香港居留緊既中國人,請先將佢地趕要.)
填完就俾埋張新既學費單俾佢地,既然唔係中國人,者係唔係中國香港人啦,咁政府都唔需要提供學費優惠俾佢地.
我以前中學老師話,一個大學生,政府一年就資助10幾20萬,如果讀工程系就勁加多...
1個仔女讀到大學,父母交左咁多年稅都回本架啦....
既然佢地唔想做中國香港人 ...
先前都有師兄提出,收回國際,就是把這一種不是中國人的香港人,定性為沒有國際而有香港居留權,國家的事就跟他沒關係了,三粒星降回1粒星.

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-28 03:10 PM 發表

尋日,個個都講緊急法令,但睇翻林鄭見記者時,主動提問緊急法令係記者,而不是林鄭。個人都諗左一陣,香港警察單方面行緊急法令,得嗎?基本上無人信你警察夠膽開槍!個個暴徒都相信即使被捕,法官也會輕判,所以,我唔相信香港緊急法令可以叫香港平服。
今日,國家公局部長到深圳了,我大約一個月前講過,國家可能會派公安到香港執行國家緊急法令,因為香港警察平亂是沒問題,問題在法官,所以,緊急法令必須緊隨中國刑法和法庭 ...
在下都在等進一步消息.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]