• 瀏覽: 1,111,777
  • 回覆: 35
  • 追帖: 375
到到到!!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 wong7fai 於 2019-8-23 05:25 PM 發表

亞爺支援警隊
提供新裝備
對付曱甴

10131717 10131718 10131719 10131720
咁大堆頭,裡面起碼要有殺牠死同埋來來曱甴屋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 namnamnamlolo 於 2019-8-24 09:33 PM 發表

我有個朋友都話係中國搞出黎
目的係想收返香港喎
雖然佢自稱中立
但完全唔明囉
阿爺係放任香港到一個情度
令到黃人越來越多
通職搞到個個覺得大陸有問題
俾老師將政治帶入埋學校喎
但大陸乜都無插手喎
23條 國教
港人反對 又即刻唔搞
唔通呢d暴徒係大陸人扮???
雖然我好奇怪佢咁諗
但為免鬧交
無再傾落去了 ...
我個家姐更加無呢頭,有次大家飲茶咋啲意問佢點解反中反政府,佢話因爲有咁多有知識嘅律師呀,醫生呀,議員呀行出嚟,佢地見解一定冇錯,咁就跟咗條黃隊喇

引用:
原帖由 moonkaru 於 2019-8-24 11:02 PM 發表

所以唔好跟車太貼,成件事都係網傳,未有官方報導
環球時報喺微博講呢件事情都係引述話“據香港媒體報導” 或者都係再等一等有乜發展

引用:
原帖由 x747x 於 2019-8-25 03:15 AM 發表

但醫生只係叻醫病,律師打官司亦有輸贏(更無一個地方只係由律師嚟立法),議員有藍亦有黃。

點解唔聽吓啲政客講?新加坡李光耀夠權威吧,佢反對西方民主,同時令新加坡威足幾十年,香港係咪應該跟新加坡咁獨裁? ...
我呢位家姐完全有著黃人所需特質:執著,被害妄想,推卸責任,會美化自己行為,強迫(人地)症。
不過可能係大家姐關係,性格被環境影響吧,以前屋企窮做大的要捱得 也因為係大家姐,還好對家人絕對唔自私。所以我地多數都係敢怒不敢言

引用:
原帖由 Herme 於 2019-8-25 12:26 AM 發表

對, 就係鼻樑偏矮或/及鼻頭闊, 我識嘅黃人男女都有此特徵
師姐,我都係咁樣架喎。。。

引用:
原帖由 罪惡約翰 於 2019-8-25 12:50 AM 發表

但願係咁……

咁啱今晚屋企停電,就借今晚呢個機會體驗一下將來嘅不便啦……
師兄咪咁悲觀啦,我都係住緊公屋,而且同一位高齡但身體尚算健壯嘅老媽同住。
或者你有時間的話可去下大陸走走,有機會就開口同人傾下計,或者能夠識倒啲人,會有一條路都未定。有時機會要試試主動創做下,得唔得都叫試過嘛,共勉之

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2019-8-25 10:15 AM 發表

我仲慘,細眼扁鼻,加上又肥又矮,大肚腩,甩頭髮😭
即是咁。。。如果再加上係黃嘅,咪會成果小小兵咁?咪好鬼死可愛囉

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2019-8-25 10:36 AM 發表

Wa kakaka.....minions 的確幾可愛.

我係支持警察,支持中華復興🙏
任何人都可以做得到👍

最乞人憎就係黃人,顛倒黑白,倒果為因😡
冇錯!我地雖生為黃皮膚係心不黃,什至係藍加紅變紫潻!對正義嘅一方,誓必支持

引用:
原帖由 Herme 於 2019-8-25 10:45 AM 發表

因為鼻樑平坦通常缺乏自信心, 較容易受別人影響啫,
如果你身邊多正面之人, 就無問題喇
哦。。原來係咁,多謝指點。
好在我都會群啲正面之人,就好似入到呢個post,遇到各位師兄/姐咁。真係萬分榮幸架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 x747x 於 2019-8-26 03:00 AM 發表

短期內黃人係無得救,即使十年後都可能唔會清醒。

自己保持理性便可,一切隨緣吧!
嗯,好的。 可能家姐都係咁睇我,覺得我冇得救

當我啲呀哥家姐都各自成家立室之後,大家的關係都開始轉淡了,人之常情吧。 唉!但呢次再來顏色之分,更淡了。
謝謝師兄,真的只能隨緣吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-8-26 04:47 PM 發表

佢唔知香港嘅律師同議員好多人渣, 洗埋醫生朋友個腦呀.......
而且呢堆人渣唔可以代表晒整個行業嘅人
唉。。唯有估可能或者應該佢個世界比較單純啩😌 而且家姐諗嘢好執著架😩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-9-9 02:30 PM 發表

港女唔嫁好多原因,可惜每一个要求都唔系一般港男可以满足到。夠條件果的一早畀人“嘜”咗。
我圍內幾個朋友,並不是唔想嫁,而是的確要睇天意。
我有個舊同學,直頭係班花級,性格開朗。同個男同學拍咗幾年,就識咗另一個女仔;到第二個拍到屋企人都當個男嘅係自己人,只欠去簽紙,點知個男嘅去咗大陸做嘢之後,咁就不了了之⋯⋯。
另一個都係唔差,腿長又白淨,無奈同個男同學拍咗差不多2年,個男仔突然發現個腦生瘤,20歲都冇咁就走咗 之後同另一男仔一齊冇耐,被發現同舊女友餘情未了,我朋友同佢分手。之後就冇再拍拖喇。

陳百強話齋:莫道妳在選擇人,人亦同選擇妳,公平,緣沒半點偏心

引用:
原帖由 武德鼎 於 2019-9-9 05:48 PM 發表

家陣到鴻福堂冇得賺人仔了
佢真係炒咗個勇敢女員工嗎?

引用:
原帖由 faihoi07 於 2019-9-9 07:28 PM 發表

緣呢D真系好難講,不過起碼都唔系結婚後先發現有問題,算係好彩
咁又係,起碼曾經拥有就好

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]