• 瀏覽: 1,181,614
  • 回覆: 31
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-6 11:14 AM 發表
話時話,默大媽真係好愛國,自己病到咁嘅樣,仲帶隊飛過來搭通天地線,部署東進大中華條路。真係要比個讚
佢真係堅好嘢,夠膽行呢一步,佢家園好似有咩軍基地㗎喎。

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-9-6 09:33 PM 發表

12339 即可,等佢將來入唔到中國境,同去唔到中國有邦交既國家,成家客死異鄉。
支持!

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-9 09:14 PM 發表

對雙卡機印象麻麻,之前用過兩部都唔係咁好,都係一卡一機接收最好。
華為mate20pro 係真正雙咭雙號。

引用:
原帖由 freemind1 於 2019-9-9 09:11 PM 發表
估唔到X哥出聲,可能蝕入肉,否則冇理由得罪亞爺仲加把囗,可能班律師收昂貴律師費,近日又多曱甴被拉,訴訟又耐又貴,唔比又怕爆大鑊,唯有開腔 ...
誠哥嘅未來主人翁係咪佢兩個仔喳。

引用:
原帖由 風天小畜 於 2019-9-13 03:22 PM 發表
中共政法委鬧番李生轉頭

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1480369-20190913.htm
好似人民日報都開波話地產佬。哼哼。

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-14 10:25 AM 發表
人民日報:是時候檢視香港通識教育了
人民日報用戶端 09月13日 19:20

https://news.sina.cn/gn/2019-09- ... &vt=4&pos=3
...
我舉哂我所有舉得嘅器官嚟支持呢個建議!

引用:
原帖由 celiacty 於 2019-9-14 05:59 PM 發表

唱歌時黑媒影都唔見
一見有事成班黑媒湧出來
既然係咁就唔需要理班黑媒
咁下次捉港記先。😁😁😁
佢有假記者証就正啦喂!哈哈!

各位,星期三,1:00海港城有唱國歌快閃,我會去。

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-15 09:14 PM 發表
今天,原本預算不會有大事,一早便和老虎郊遊,甚麽新聞也沒看,回來卻看了二件突發,一件是福建人同乞衣人衝突,一件係一個 49 歲的中年人因一句我是中國人就被二、三十乞衣打 30 秒,入院至今還是危殆,三十秒,有片,出手之重,如果不是還有二個還有少許理智的乞衣人阻止,這人應死了。
這二單個別事件和昨天淘大事件,乞衣人和中國人的仇已結下了,已變成民族仇恨了,動刀動槍,其實已發生了。香港,就是亂,怎麽選, ...
我都有睇到嗰條片, 一班人圍住一一班人圍住一個人嚟拳打腳踢,老實講已經係殺紅了眼!
所以,我哋根本唔可以再放軟手腳了!因為 ,佢哋已經立心與我哋為敵!

引用:
原帖由 bbs16894168 於 2019-9-15 09:49 PM 發表

北角好像有黃C被打至昏迷。now331直播中。
即係未經証實啦!

引用:
原帖由 孺子牛 於 2019-9-15 10:48 PM 發表

德國默克爾訪京講好話,佢屋企嗰位就係咁接收港獨分子玩捅刀,呢啲“兩面三刀”嘅手法,响中國人面前玩,想昆邊個?

中國政府早就將歐美當一家人處理。 ...
戰略上保持隊型,那怕你上竄下跳。哈哈。

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-16 09:56 AM 發表
華記今次都差唔多開名係地産商搞香港,佢今次講的就係我地的無奈,有興趣就睇睇!

https://www.youtube.com/watch?v=l41wmVz35r4
華記915深夜直撃報導,香港暴力衝突事件,一日比一日嚴重,如果情況持續即將會發生命案,希望黃絲和理非朋友,如果你仍然有一點良心、一點良知,請收手吧!殺咗人一世唔安樂!後悔已經會太遲!年輕人,停止攻擊! ...
一直以來,凶手唔係出手嗰啲勇無。而係呢班打住鍵盤,睇住手機嘅和理非!!
無佢哋係網上推,啲勇無點會覺得成個世界都係支持佢地?!

引用:
原帖由 Vmc01354 於 2019-9-16 10:37 AM 發表

到時地主會屯d農地攞黎種大豆啦🤭🤭🤭
大豆都唔俾佢種!一直放埋一邊! 直到佢出錢出力,幾好啲樓畀人住,先放生佢地!

引用:
原帖由 SKY2019 於 2019-9-16 06:42 PM 發表
01呢個人,相當有可疑。
各位師兄,睇住啊。

引用:
原帖由 u蘇眉u 於 2019-9-16 07:34 PM 發表

太多偽基督徒,我所屬教會嘅團契群組開始到中期都有人有意無意表態支持暴徒,上帝有話呢個革命係公義嘅咩?輪到佢哋做代言?到呢幾日有藍絲企出黎公開表態就文宣要修補裂痕。太虛偽啦,打爛完隻碗就話齊心修補,咁大個人讀咁多書,醜唔醜?我無返教會三個月,唔想見到班口講仁愛,心中無愛嘅人。 ...
我無返超過十年了,對佢地好失望。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]