• 瀏覽: 1,182,555
  • 回覆: 73
  • 追帖: 357
+605
終於又跟返大隊, 多謝K兄, 馬兄, 又開一帖俾大家可以多了解現況同抒媛一下繃緊嘅情緒 ........

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-23 06:48 PM 發表
這可以解釋為什麼李家吧名下酒店的員工全部放無薪假了
所以個啲中產和理非就最PK, 不斷推動事件惡化, 歹毒......

中國反制, 侵侵再反制, 行動上中國唔係如侵侵所講, 好渴求完成個TRADE DEAL.....侵侵又講大話造市同呃選民.......

收到有傳言, 老尾西同腐國人買重10月底期指結算係跌, 以圖打劫腥港小錢錢......咁咪如末日大師同馬兄所言, 大龍鳳在10月, 老尾西有錢收, 腥港有財劫....

引用:
原帖由 kt1223 於 2019-8-29 07:00 AM 發表

新城市廣場長期有人隔一段距離望住,黑衫後生仔,扮企響度打機等人。
有冇離遠影佢相????

引用:
原帖由 kt1223 於 2019-8-29 07:41 AM 發表

下次有機會一定做,嗰位置近三樓上五樓嗰條長電梯。我見過一次後就專登去望下,有時企響條柱後面打機,有一次見到好細個,初中生。我認為係佢地係睇牆因為我行完街一小時後仲企響度打機。 ...
師兄, 影時小心啲, 留意佢有冇同黨, 你一個人會有危險的......小心小心.....

真係好期待曱甴批鬥假髮人同劣屍嘅畫面......

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-3 08:27 PM 發表
2024就係香港人向外大遷徙第一個高峯期。
我又冇料搭個咀先, 有說地運(8運)完, 香港地運進入退氣階段, 9運到, 深圳大旺; 香港現行衰況, 仲有僕街年輕一代惡行繼續, 大灣區開大門, 要發展自然要北上神州..........全部好似有跡可尋, 看似偶然, 實則必然....天命啊.....

引用:
原帖由 呢個藍色的樓奴 於 2019-9-3 10:11 PM 發表

咁英國死得未?其實英國同香港係咪共業?
末日大師話香港同美國係連命, 只係時差問題, 有啲偏差, 好似係2022年就同步......到時就大檸樂喇.............同英國無關.....
大師所講(香港同美國係連命)同我廿幾年前學嘢時, 個師父教占星定天星術時亦有提及, 佢用此法來玩股票.....

黃大仙, 九龍灣, 旺角, 太子.....班死曱甴又玩嘢.....辛苦哂警察們啊.......

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-3 10:39 PM 發表

英美同體,美國係英國嘅延續,TUDOR係大英帝國開創性王朝,行足550年,去到2034先係完全死亡。
請教一下大師, 大英帝國解體在2034年??? 其他獨立, 剩下英格蘭??? 連老美都自爆分裂.....

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-3 10:39 PM 發表
英美同體,美國係英國嘅延續,TUDOR係大英帝國開創性王朝,行足550年,去到2034先係完全死亡。
真係又有啲啓示, 英美成日話要談脫歐後貿易條款, 睇嚟呢次如果硬脫歐, 英國因為經濟貿易原因靠美站兼融為一體, 2034....英美齊死.....天命又似預警了.....

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-3 10:54 PM 發表
分唔分裂巳經唔重要,生存嘅希望都冇。
懇請大師俾多一點提示, 因有親屬長居英國.....生存希望都冇...意味整個國家消失滅絕, 住响英國嘅人都會消失死絕.....

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-3 11:11 PM 發表
地方唔會消失,只係生存環境極速惡化。
多謝大師, 唔消失, 環境惡化至少仲有機會逃生.....

引用:
原帖由 koka889 於 2019-9-3 11:14 PM 發表

我估大師係話經濟好差,搵食艱難。
經濟差, 治安就差, 不過至少仲可以有機會逃生.....

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]