• 瀏覽: 1,182,606
  • 回覆: 48
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 step1 於 2019-8-27 05:01 PM 發表

馬兄,林鄭同葉劉兩個其中有一個是有問題的,我直覺,希望我錯。
認同! 根據馬兄所描述, 林鄭應該冇問題! 葉劉出問題就大D!

引用:
原帖由 Moon1227 於 2019-8-27 06:23 PM 發表

其實中共搭嘅棚,你哋又有咩本事解讀到?

肥仔金靚仔一件, 成套方法演技,咪又係中共背後派人去教佢嘅。

林鄭宜家背後有中共嘅人做軍師, 我唔覺得香港有幾多個人,可以估得到埸大龍鳳究竟係點玩囉。 葉劉愛國愛港,就係人都知㗎啦, 如果佢被指派做一個扯貓尾嘅角色,有乜出奇?

你哋一邊又話中共勁勁勁, 另一邊又毫無信心,咁猛咁喺度質疑中共D人 ...
Moon 姐,小弟真係冇你地甘高智慧!

引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2019-8-28 12:04 AM 發表

我在港英時代,讀中三的中國歷史,著本內容及錁程提中共的二萬伍千里長征,但老師一開口就說出共產童是被打到四處走。你說是否有錁程就可以人解決教師的取向? ...
我個人理解,二萬伍千里長征, 就是國民黨追殺共產黨,國民黨屠殺中國人的罪証! 這是黨爭,民主黨爭!

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-8-28 03:26 PM 發表

人性,民族性都係以自身為先,幾千年都無乜進化過,唔好同我講乜春利他主義,世界大同大愛呢啲假仁假義嘅口號,我學嘅係天地萬物運轉之道,老祖宗留傳落嚟嘅紫微斗數係古代心理行為學。

阿爺不滅老美,佢老美都會自毀而亡。 ...
末日大師, 迪太佬應該同中國friend了! 對迪太佬有何看法?

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-8-28 04:22 PM 發表

非我族類,其心必異!
就是,迪太佬都是一個可怕民族!! 必須小心防禦!!

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-8-28 04:26 PM 發表

我族勢盛,他族必來依附,我族勢弱,他族必來嚼食。切記切記
冇4條9999買, 買金飾頂下,可以嗎?

引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2019-8-28 06:05 PM 發表

上述說明一個例子, 教科書的寫法, 不等到老師要照教, 所以老師才是教育的關鍵, 只是有版友不停提課程及考試, 忽略了教師的因素.
所以那條油仔有問題!

引用:
原帖由 papaj 於 2019-8-28 06:58 PM 發表

師兄,當你知道老美背後真正嘅影舞者係咩人,你就唔會咁諗,遊泰仁先係最大嘅禍心!
就係知道才問下末日大師有何見解!

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-30 06:01 PM 發表
記得上世紀 90 年代,指模開始應用在 IT 界,當時曾幫公司引入指模應用,但最後放棄了,因為反應太慢,要求器材太多太貴。最初的指模辦認係整個指模對比,這種方式其實極不利 IT 應用,特別係早期 IT 硬件極貴的時代,後來,有 D 叻人發覺原來唔使整隻指模做此較,祗要將指模的大約 24 個點進行對比,基本上就百份百同整幅圖像對比的效果一樣,如果要求無咁嚴格的系統,21 個點也可以了,可以快二秒的, ...
揚起頭,分分鐘有幾多條鼻毛都數到!

引用:
原帖由 神..六 於 2019-9-2 09:43 AM 發表

現出真身了!
笑死!!!

引用:
原帖由 kingchan75 於 2019-9-2 09:19 PM 發表
https://m.facebook.com/logged_ou ... 00063801/&_rdr=
保證笑死大家,請風傳!

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-9-3 07:44 AM 發表
10183490 10183491

MATCH
同一張相!

引用:
原帖由 WOLVESNOTFAR 於 2019-9-4 12:27 PM 發表

美金上的圖象是 Freemason的標記叫全能之眼,
佢地的終極目標係建立一個新世界 ,係白人統治的世界
正確來說是耶輪的世界!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]