• 瀏覽: 1,182,331
  • 回覆: 87
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-8-24 12:09 AM 發表
好後悔,諗住聽沈大師適,吼佢跌返1480入貨,今日師兄們真好彩上左尾斑車,大陸出招,即刻升30美刀,下星期唔知乜野世界了
其實呢, 今日下晝現貨金做過US$1495, 同$1480只係差US$15。 我唔知你要買幾多啦, 我當你要買十兩, 都只係差千零蚊港紙咋!

引用:
原帖由 藍色多腦婆 於 2019-8-24 12:42 AM 發表

你無追post.....前日已經聞到大陣燶味喇
冇錯, 其實沈大師係話D金會回到1450添, 不過我呢幾日真係淆淆地, 今日見佢係1500樓下就偷步入定先

引用:
原帖由 koka889 於 2019-8-24 06:48 AM 發表

請問呢個圖邊度有?
呢個係我用黎炒金果個網頁,為免俾人話我賣廣告,你真係想知可以pm我

其實你要睇金價可以睇Kitco個app都得

引用:
原帖由 都唔知叫乜好 於 2019-8-24 08:39 AM 發表
https://youtu.be/apSZqgrpY9c
今日就去飲奶茶
星期六日開幾點收幾點架? 時間啱的話我都要去支持下

引用:
原帖由 koka889 於 2019-8-24 09:28 AM 發表

多謝師兄。
唔駛多謝, 你pm問我嘅, 我係度送埋張圖俾你

附件

WeChat截圖_20190824094905.png(166.29 KB)

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-24 09:06 AM 發表

老板娘非常 nice,我今日早上可能都去!
咦, 咁真係有機會真係見到馬兄真身喎!

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-8-24 09:50 AM 發表
剛响痕身出來,依家一兩要14480,一條要72400,比第一條時貴左4000幾
尋日買一兩平近3舊水, 四季步飛我來了

引用:
原帖由 papaj 於 2019-8-24 09:18 AM 發表

師兄小心今日班和理飛曱甴會順便埋落鯉魚門!
咁我早去早回, D曱甴應該未瞓醒!

引用:
原帖由 hangken 於 2019-8-24 10:09 AM 發表

媽媽96歲仍健步如飛是馬兄的福氣👍🏻無限祝福送俾伯友,祝佢老人家龍馬精神壽比南山!
下星期繼續買硬嘢,會揀粒粒,中間有個窿可以穿住做頸鏈,攜帶方便啲😝 ...
如果係一兩一粒,掛十粒係條頸度好快你要物理治療

卡已打

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-8-24 12:35 PM 發表

師兄响海中心咁犀利既,藍點位置應該响海度
唔係,你睇錯喇,左下角藍色果撻先至係海

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-8-24 12:54 PM 發表

但係開衛星圖睇該處係海
咁我就唔知喇,GPS嘅野我真係識條鐵咩!

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2019-8-24 01:32 PM 發表

師兄可打完卡,同家人去舊礦場走走,那裡拍港島黃昏很正.

舊礦場是石礦,根據非正式資料記錄,魔鬼山曾發現綠柱石(品質好的就是祖母綠寶石).去同家人玩尋寶,順便學學地質,魔鬼山更是擁有大量舊軍事廢棄建築,一家人可去走走看看.

https://ol.mingpao.com/ldy/cultureleisure/culture/20190611/1560192175849/魔鬼一山多用 ...
唔留得咁耐呀,食完個麵飲埋杯咖啡就行左上華人永遠墳場上香,而家行緊mtr大運兜香港島返西九龍

引用:
原帖由 後生族 於 2019-8-24 02:53 PM 發表
轉貼....
on9無極限,真係抵撚死!

引用:
原帖由 royrac 於 2019-8-24 09:30 PM 發表

25條有盒送? 咩盒呢?
我見排我前面果個買十條, 問個職員攞個膠袋都冇呀, 最後俾左個信封佢咋!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]