• 瀏覽: 1,181,944
  • 回覆: 209
  • 追帖: 357
+605
引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-9-10 21:52 發表

醫管局都系時間要做佢,比員工响醫院示威,我真系好想問下示威醫護系咪用私人時間响醫院表態?有冇向醫院申請?邊個批准?成日喊驚咁話醫護人手不足又走嚟示威,系有病人少咗?公家服務行業,豈容他們動用阿公時間去舒發個人政治立場?

再講,今日睇番直播,果個龔XX表達用詞上淨系話因“集會”被送往醫院急救有XX個,而吾系警方所講既“非法集會”。一睇呢條友就知 ...
所以警察更加要告班醫護誹謗

當日班醫護一口咬定條女既傷係警察造成,如果份報告出到來證明唔係,警察係時候反擊,告晒當日有份靜坐既醫護誹謗

如果佢地係非工作時間靜坐,就係以個人身份,咁警察就一人一封律師信同佢玩民事

打官司都打窮班醫生仔護士仔

引用:
原帖由 skymachine 於 2019-9-10 23:01 發表

支付寶或微信已是全國一機通了
支付寶坐車無折,但係咭有

引用:
原帖由 WOLVESNOTFAR 於 2019-9-11 13:48 發表

但是警察係四點度講咗,法庭批出搜查令是有附帶條件的,就是份報告不能公開,只能用於查案,但係冇報案人又點查案呢
警察揸住呢份報告,就可以告班醫生誹謗

誹謗係民事案,係警察告班醫生護士誹謗警察用布袋彈

到時班醫生護士就要出庭抗辯

目的係要同無後台既醫生鬧燒銀紙鬧嘥時間
精神折磨班醫生護士

引用:
原帖由 celiacty 於 2019-9-14 12:26 發表

只係第一步啫
只要出左緊急法,到時要點收地都得

引用:
原帖由 洪瑋7624 於 2019-9-14 22:35 發表

要打就打兩個貴公子,+C都冇幾多年就就木,佢兩公子唔係,打蛇要打七吋!
但係港燈,HKT可以點對付?
要開第三間電力公司又有難度

引用:
原帖由 地下黨員 於 2019-9-15 00:47 發表

多D呢D旅行團就好吾好等班曱甴以為無人敢反佢地
旅行團團友最好剪平頭裝
萬一俾警察捉到,憲兵走去同警司講幾句,即刻放人

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-14 23:28 發表

大陸用電網制度,香港都改用就成了!
要做廠網分家,第三者起新網,需時太長
要同現今兩電買網,都要兩電肯賣先得
而且對岸中電亦係猶太人背景,都不是好東西

引用:
原帖由 papaj 於 2019-9-15 16:14 發表

使不得!警方內部有鬼,必定爆出唻!
咁就連黃警一併幹掉
軍事行動可以無需審訊即場擊殺

引用:
原帖由 呢個藍色的樓奴 於 2019-9-16 12:21 發表

其實仲有骨灰龕😂
不如用廢青來做填料咪仲環保

引用:
原帖由 煩Q死 於 2019-9-16 15:12 發表

阿爺唔供應天燃氣比港燈.話維修你咬禾食呀!增加你營運成本等你賺雞水咁多
咁要連中電一齊cut,因為中電可以輸電去香港俾港燈

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-9-18 15:22 發表

咪好囉,等港鐵股價低迷,阿爺出手惡意收購
可能搵深圳地鐵出手

引用:
原帖由 carloswkw 於 2019-9-21 11:02 發表
原來是911捉到,是有人準913中秋做野 ,阿爺又救了香港一次
可以理解到發現咁多黑海關,應該放了不少黑槍到香港

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-9-21 22:00 發表

唔好開心住,只係停職
只要風頭一過就會復職

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-9-21 22:24 發表
頭先有fd send片來,班曱甴玩到搶槍,痴線,金主好急要推進劇情
其實咁多黑槍到港,根本無需搶槍

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-9-22 00:56 發表

海關全線職員好大機會都染黃,吾可以放過佢哋高層,擒賊先擒王!
但係警察又乜都唔做
收晒海關啲配槍就已經解決

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]