• 瀏覽: 1,182,518
  • 回覆: 204
  • 追帖: 357
+605
呢個年代特別多神棍,老千,騙子。

引用:
原帖由 edith 於 2019-9-11 05:24 PM 發表

我只係想知班  不撚知所謂嘅法官有乜下場!
呢樣我唔駛算都知,不得善終!

引用:
原帖由 太大星 於 2019-9-11 05:34 PM 發表

勁!佢知你識開壇作法
開壇作法呢味野,睇電視咩,神神化化嘅野我邊識。

計下數,睇下盤,陰陽八掛轉緊去邊都係好皮毛。

開壇作法搵神棍聰啦

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-11 05:32 PM 發表
講開英國佬,即刻有料到

趁佢病.......

Hong Kong stock exchange offers US$36.6 billion for London’s bourse

https://www.scmp.com/business/companies/article/3026741/hong-kong-s ...
日不落帝國

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-11 05:42 PM 發表

依單野要詳細了解,如無意外,阿爺手影一定存在,再加上遲 d 港元可能脫鈎美元,依個 deal 就唔可以純認為係一個 business deal 諗,佢完全會影響香港金融中心的地位同人仔國際化的進程。如果依個 deal 係阿爺祝福,咁,阿爺就會好快平整香港,又係果句,讓子彈飛一會吧! ...
麻煩跟著嚟

咁大舊肥肉,邊咁易食得落,好戲連場。

引用:
原帖由 呢個藍色的樓奴 於 2019-9-11 07:36 PM 發表

我好理解 一個已經暈 兩個嘔 如果有第三個🤦🏻‍♂️
頭都爆

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-9-11 07:05 PM 發表

基辛革 — 猶太資本集團代表!
基叔都90幾啦,官財香都聞到。上次睇電視見佢老人家論論盡盡,佢老美擺得上枱,壓得場嘅真係買少見少。

阿爺今期外交部主將王毅,搞到台仔風聲鶴唳,得返所謂17個邦交國。

唔怕同人比,最怕無得比

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2019-9-11 08:19 PM 發表

我也相信我會找到出路!
人呢,只要肯生存落去,個天會開條路比人行。

女人個盤有自殺傾向,多過男人好多。
有幾次睇盤,其中之一就係曾經自殺嘅過去定盤,萬試萬靈,極其準確。

引用:
原帖由 Gabbe 於 2019-9-11 08:40 PM 發表

王毅好型,佢個眼神真係烔烔有神
行步路都充滿自信。

乜野國家,就出乜嘢人才。

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-9-11 09:08 PM 發表

嗯,佢有好多公用產業响英國。去年還公布與老畢Warren Buffett聯手,因睇中英國脫歐機遇,會响英國開發地產市場。題外話,聽說英國北部市場有較多群體支持脫歐方案,而這一群人將會為英國帶來新經濟動力,相信兩位高人都系睇中呢塊大餅。然而,這塊大塊,(如根據2034年或之前大師既預測)可能亦是一個大深坑。 ...
呢次2034係萬人坑,老畢同成哥都走唔甩,大陰陽轉移走得去邊?離開地球囉。

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-9-11 09:14 PM 發表

呢次2034係萬人坑,老畢同成哥都走唔甩,大陰陽轉移走得去邊?離開地球囉。
佢兩位老人家玩唔玩到2034都係大問題。

引用:
原帖由 公園小OL 於 2019-9-11 10:35 PM 發表

今次走咗入嚟香討,我必須要先感謝我屋企既提醒,以及最重要系末日大師既指點。否則,我準備籌劃未來既十年就真系凍過阿水。不得不講一句,多謝末日大師。 ...
人地比面叫大師咋,我都唔敢認,只係比版友早些少睇到個system 有問題,出聲嗌走鬼。

其實呢,我好原始嘅,手動畫圖再計數睇地運。
個地球係圓嘅,我畫圖係平面,有些少誤差,我自己就收貨㗎啦,因為唔影響大局。

引用:
原帖由 skymachine 於 2019-9-11 10:52 PM 發表

好貴算命書,中X派王X之 ?
亭老嘅書,話哂都係前輩,唔敢評論嘞,之不過呢,我完全放低哂所有前輩嘅論點,再行自己嘅路。

暫時都覺得條路無行錯。

引用:
原帖由 skymachine 於 2019-9-11 11:08 PM 發表

BB幾多個月大?
啱啱入小學

引用:
原帖由 skymachine 於 2019-9-11 11:18 PM 發表

咁點會無半日安寧呀,頭半年未戒夜奶就辛苦啫,6歲,行街都唔洗你抱啦。
把口唔停,除左訓覺嗰時。一分鐘叫你廿次,即係每三秒搵你一次,解決佢嘅大問題,佢嘅大問題係小巴點解唔整大架啲,可以坐多啲人。大㗎啲咪係巴士囉,一早巳經有啦,跟住又問點解唔係全部大巴士,唔會停,一路問落去。頭都爆!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]