• 瀏覽: 21,120
  • 回覆: 53
  • 追帖: 1
+9
引述深圳羅湖警方消息,指英國駐香港總領館28歲香港籍僱員鄭文傑本月9日涉嫌嫖妓,被處以行政拘留15日的處罰。事緣於鄭文傑本月8日前往深圳後,當晚與家人親友失去聯繫;家人其後先後向香港警方及入境處求助,表示鄭當天是前往深圳出席商務會議,並在返港途中,發短訊予女友指正過境後失聯。事件引起輿論熱議,英國外交部亦表明「極度關注」事件,惟中國外交部周三(21日)反駁指事件屬「中國的內部事務」。

有圖有真相,不然班飯聞議員定會出聲話公安屈人嫖妓

真係有圖喎

隻雞好似唔係好得,最多值500。好心俾多少少,食隻好啲嘅

你應該post響新聞區

點解犯民今次唔拿拿臨開記招?好想睇下犯民點柒法

豬隊友好波

好快到民主少女左眼還右眼

哈哈!哈哈!哈哈!好一句,公道自在人心!本來收收埋埋冇人知,咁就十五天就過,以家英領館,一班泛民,黃絲曱甴,佢老豆老母同佢條女幫佢插多幾刀,慘過遊街示眾,呢鑊翻到香港係人都認到佢。

引用:
原帖由 萬古天門樂 於 2019-8-23 08:39 AM 發表
引述深圳羅湖警方消息,指英國駐香港總領館28歲香港籍僱員鄭文傑本月9日涉嫌嫖妓,被處以行政拘留15日的處罰。事緣於鄭文傑本月8日前往深圳後,當晚與家人親友失去聯繫;家人其後先後向香港警方及入境處求助,表示鄭當天是前往深圳出席商務會議,並在返港途中,發短訊予女友指正過境後失聯。事件引起輿論熱議,英國外交部亦表明「極度關注」事件,惟中國外交部周三(21日)反駁指事件屬「中國的內部事務」。
10129 ...
這是假圖, 出自2018年台灣壹周刊....請樓主查清楚來源
搜尋: 「警破獲賣淫豆乾厝 驚見「深溝童顏妹」老司機:算不錯了」....便找到

我地實事求是,不作假, 唔好學曱甴D衰野

Dllm 笑撚死 🤣🤣🤣🤣

https://youtu.be/ykrhhds0cT4

引用:
原帖由 gakoduck 於 2019-8-23 03:06 PM 發表
點解犯民今次唔拿拿臨開記招?好想睇下犯民點柒法
我估條實頭未返嚟香港所以就暫時唔會跟車太貼,容乜易好似釘子健同聞主擋叫雞議員咁賴晒野。

引用:
原帖由 抽後算帳 於 2019-8-23 03:29 PM 發表

我估條實頭未返嚟香港所以就暫時唔會跟車太貼,容乜易好似釘子健同聞主擋叫雞議員咁賴晒野。
犯民班L樣面皮幾米厚,希望佢地快d開記招,估計公安執法有錄像,到時等犯民又柒多一獲

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2019-8-23 03:13 PM 發表

這是假圖, 出自2018年台灣壹周刊....請樓主查清楚來源
搜尋: 「警破獲賣淫豆乾厝 驚見「深溝童顏妹」老司機:算不錯了」....便找到

我地實事求是,不作假, 唔好學曱甴D衰野 ...
不過個英領事館職員有個台灣女友...
唔通2018台灣個單都和他有關..

引用:
原帖由 前往原始的工人 於 2019-8-23 02:45 PM 發表
隻雞好似唔係好得,最多值500。好心俾多少少,食隻好啲嘅
ok 喇

城中村農民房幹事

圖1是假的。
我們還是建議深圳公安放出真實套圖吧

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]