• 瀏覽: 21,131
  • 回覆: 53
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 又扑 於 2019-8-24 03:50 PM 發表

支持理性發聲,呢條撚樣使鬼叫雞咩,大把自由西送上門啦!
你講呢啲?.......

附件

yrre.jpg(266.38 KB)

kkk.jpg(75.91 KB)

lkk.gif(573.16 KB)

引用:
原帖由 萬古天門樂 於 2019-8-23 08:39 AM 發表
引述深圳羅湖警方消息,指英國駐香港總領館28歲香港籍僱員鄭文傑本月9日涉嫌嫖妓,被處以行政拘留15日的處罰。事緣於鄭文傑本月8日前往深圳後,當晚與家人親友失去聯繫;家人其後先後向香港警方及入境處求助,表示鄭當天是前往深圳出席商務會議,並在返港途中,發短訊予女友指正過境後失聯。事件引起輿論熱議,英國外交部亦表明「極度關注」事件,惟中國外交部周三(21日)反駁指事件屬「中國的內部事務」。
10129 ...
黃絲以後唔敢上大陸叫雞, 慘豬豬.....

叫左算啦扮好人

引用:
原帖由 前往原始的工人 於 2019-8-23 02:45 PM 發表
隻雞好似唔係好得,最多值500。好心俾多少少,食隻好啲嘅
500?! 呢啲貨色老廟250咋師兄。。。你做左水魚喇

引用:
原帖由 萬古天門樂 於 2019-8-23 08:39 發表
引述深圳羅湖警方消息,指英國駐香港總領館28歲香港籍僱員鄭文傑本月9日涉嫌嫖妓,被處以行政拘留15日的處罰。事緣於鄭文傑本月8日前往深圳後,當晚與家人親友失去聯繫;家人其後先後向香港警方及入境處求助,表示鄭當天是前往深圳出席商務會議,並在返港途中,發短訊予女友指正過境後失聯。事件引起輿論熱議,英國外交部亦表明「極度關注」事件,惟中國外交部周三(21日)反駁指事件屬「中國的內部事務」。
10129 ...
張叫雞圖係假既,2018年已經有,唔該你delete左佢!

話時話條友仔返到香港咁靜嘅?屋企人女朋友都唔出聲。唔通真係

引用:
原帖由 前往原始的工人 於 2019-8-23 02:45 PM 發表
隻雞好似唔係好得,最多值500。好心俾多少少,食隻好啲嘅
邊使500啊?咁貴何必上深圳

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]