• 瀏覽: 30,515
  • 回覆: 369
  • 追帖: 2
+24
引用:
原帖由 falconV8 於 2019-8-23 08:41 AM 發表

留在港消費啦
問下黑衣人先啦

黑衣人中產,多錢,都唔消費

引用:
原帖由 badsaleok 於 23-8-2019 08:21 AM 發表
這故事,你還敢給身邊伴侶和家人去內地大灣區嗎?
正所謂「男人大陸工作靠唔住,各見盡唔少男人一上大陸工作和去旅遊,掛羊頭賣狗肉,背住女友老婆做壞事,最後落得妻離子散的結局,政府推大灣區悲慘機遇
(黐大陸都冇好結果),鬼叫大陸女工資低,一隻手拍不響,內地妹只因窮,主動獻身,成日呃呃氹氹,微信支付寶騙男人錢,總之一句說話,你們這愛內地玩,好之為之,不要五十步笑人一百步,大灣區嫖害人不淺。.....
嫖妓可以去油尖旺區,何必去大灣區

我剩係知道, 香港邊度有黑衣人搞事, 我就唔敢去個度

引用:
原帖由 montejo 於 23-8-2019 08:26 AM 發表

商務會議喎……叫雞都係商業活動
進.....出.....口.....業務

引用:
原帖由 vacationhk 於 23-8-2019 12:09 PM 發表
我剩係知道, 香港邊度有黑衣人搞事, 我就唔敢去個度
黑衣人搞免費港鐵,我會搭多d

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-8-23 12:11 PM 發表

你要著佢地套制服加口罩先有員工優惠

又要反中,又要返中,思覺失調

你都蹝氣,你行的正企得正,尊重當地法律法規,唔做違法犯罪嘅事,點會俾人抓啊?叫雞俾人抓你賴大灣區啊,憨鳩

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-8-23 12:11 PM 發表

阻住度門唔比車行,搭咗架車都唔郁

你還可以去內地大灣區嗎?

光明正大,個個月都去!

我過去十幾年,每個禮拜都會上大陸一兩日開會,北京、上海、廣州、深圳、成都、中山,都係出出入入嘅熱門地區。

十幾年,從來都未試過俾行政拘留。

有去唱歌飲酒,可能從來都未試過叫雞,所以一直都冇俾人拉過。

叫得雞,就有俾人拉嘅可能。

香港每年有8000幾萬人入大陸,你話香港人係咪身體最誠實

點解唔敢呢?大家又唔係黃底,怕乜野?
反而果班「反送中」既,就咪很返上大陸玩啦,又要係香港威,又要返上大陸吃喝玩,咪以為帶個狗罩就冇人認得出呀?有組織有名有姓,就連幫過下佔中既義工,都被記名,禁過澳門呀!

遲點唔使番上去了,香港俾班曱甴攬炒死晒,D雞平過深圳,唔使上去了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]