• 瀏覽: 30,570
  • 回覆: 369
  • 追帖: 2
+24
意思係叫佢提告強姦? 行政直接轉刑事? 咁係咪臉上都過得去, 仲益咗拿來說事?

引用:
原帖由 falconV8 於 2019-8-23 08:30 AM 發表
非常時期, 少D上去為妙。
好似食飯咁

係生理需要嚟架喎

叫雞本身唔洗死,而家慘過死

叫雞香港大把,著住黑色衫全部可以問價

又唔犯法,做乜返大陸?

睇相條女好後生,身材好有料,就係矮咗D,不過都值得冒風險去叫嘅

引用:
原帖由 caihk 於 23/8/2019 08:38 發表

好似食飯咁

係生理需要嚟架喎
留在港消費啦

日日幾十萬人次出入境,又唔見其他人被屈叫雞,唔通領屎管啲人似雞蟲

一句公道自在人心,其實即係家屬都默認咗啦,曱甴留條生路比西門慶好無?真要迫到西門慶返來後可能做傻事為止?曱由你哋為咗時伐革命真係要整死西門慶為止?

引用:
原帖由 badsaleok 於 2019-8-23 08:21 發表
這故事,你還敢給身邊伴侶和家人去內地大灣區嗎?
正所謂「男人大陸工作靠唔住,各見盡唔少男人一上大陸工作和去旅遊,掛羊頭賣狗肉,背住女友老婆做壞事,最後落得妻離子散的結局,政府推大灣區悲慘機遇
(黐大陸都冇好結果),鬼叫大陸女工資低,一隻手拍不響,內地妹只因窮,主動獻身,成日呃呃氹氹,微信支付寶騙男人錢,總之一句說話,你們這愛內地玩,好之為之,不要五十步笑人一百步,大灣區嫖害人不淺。

明報專訊】任 ...
關大灣區乜嘢事?雞蟲就係雞蟲,去到邊都會叫啦

到時同隻雞一齊企出嚟開記者招待會,咁就仆街鳥,,,,

嫖妓被拉 => 拘留15日,
人人一樣,非常公道! 

個位小姐雖然身材出眾, 不過樣衰, 咁都食得落, 仲係邋撻廉價賓館, 抵佢被人捉。

正常人驚咩,係曱甴先要驚姐🤣🤣🤣

引用:
原帖由 山邊忽然世界 於 2019-8-23 09:33 AM 發表
正常人驚咩,係曱甴先要驚姐🤣🤣🤣
咪就係!15日後又1條好漢!平常心北上叫G!

敢,

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]