• 瀏覽: 30,535
  • 回覆: 369
  • 追帖: 2
+24
提議改刑罰,加用毛筆罰抄全部中國法律一百次,須字字端正。
抄完可以放人!

引用:
原帖由 badsaleok 於 2019-8-23 08:21 AM 發表
這故事,你還敢給身邊伴侶和家人去內地大灣區嗎?
正所謂「男人大陸工作靠唔住,各見盡唔少男人一上大陸工作和去旅遊,掛羊頭賣狗肉,背住女友老婆做壞事,最後落得妻離子散的結局,政府推大灣區悲慘機遇
(黐大陸都冇好結果),鬼叫大陸女工資低,一隻手拍不響,內地妹只因窮,主動獻身,成日呃呃氹氹,微信支付寶騙男人錢,總之一句說話,你們這愛內地玩,好之為之,不要五十步笑人一百步,大灣區嫖害人不淺。

明報專訊】任 ...
.

舊香港人唔搬去大灣區,邊有地方迎接新香港人呀??

.

咁驚大陸,為何又自動送中

捉哂D雞蟲
灣區干淨哂
保障區民安全
更有信心到灣區

最緊要係唔好比黃皮暴徒入灣區攪攪震就天下太平

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-8-23 08:24 AM 發表
算把啦.......死撐都冇用

駐港英國領事館職員........有咩業務要返大陸攪呀???
私人業務,料理雞場

毒果,暗報點L樣兜都冇用,公道真係自在人心,曱甴身有屎上大陸先驚,衰L左就認啦

引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-8-23 08:24 AM 發表
叫雞係中國真係犯法咖
我去向西村都係叫雞

不過係雞煲

家屬們
不如我地講返叫G呢個主題先啦

點解去食大陸雞,唔食hk雞呢

全香港人日日都咁多人返大陸又唔見佢地有事!明明自己做埋啲違法野就認咗佢啦  

引用:
原帖由 badsaleok 於 2019-8-23 08:21 AM 發表
這故事,你還敢給身邊伴侶和家人去內地大灣區嗎?
正所謂「男人大陸工作靠唔住,各見盡唔少男人一上大陸工作和去旅遊,掛羊頭賣狗肉,背住女友老婆做壞事,最後落得妻離子散的結局,政府推大灣區悲慘機遇
(黐大陸都冇好結果),鬼叫大陸女工資低,一隻手拍不響,內地妹只因窮,主動獻身,成日呃呃氹氹,微信支付寶騙男人錢,總之一句說話,你們這愛內地玩,好之為之,不要五十步笑人一百步,大灣區嫖害人不淺。

明報專訊】任 ...
淨得大灣區有雞叫?香港冇?。。。廢話🤗

引用:
原帖由 falconV8 於 2019-8-23 08:30 AM 發表
非常時期, 少D上去為妙。
國慶前都係少去為妙

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-8-23 08:24 AM 發表
算把啦.......死撐都冇用

駐港英國領事館職員........有咩業務要返大陸攪呀???
細佬要開工

引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-8-23 08:24 AM 發表
叫雞係中國真係犯法咖
十五日行政拘留算正常,冇加減

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]