• 瀏覽: 35,500
  • 回覆: 427
  • 追帖: 1
+16
引用:
原帖由 hben 於 2019-8-23 11:42 AM 發表

好呀,把水、電、糧食、蔬菜瓜果,一起關了。
有種你就關吧
你咪去做囉!

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-8-23 07:40 AM 發表
中共政府盲撐香港警察濫捕示威者,內地公安更涉無理拘留往返大陸的抗爭者。自稱「和理非」的阿B(化名)上周六晚經羅湖口岸入境深圳時,被公安發現手機儲存「反送中」遊行照片,結果遭拘留超過22小時「協助調查」。其間,他被要求換上橙色囚衣、鎖上手銬腳鐐,由公安及便衣警通宵盤問及監視;被釋放前亦要自簽兩份悔過書...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/v ...
依D咪叫一國兩制囉 香港唔會用依款制度來要求你班燃協助調查,你班杏加橙仲攪香港法治

返大陸預左會冇命

型的代價🤣🤣

引用:
原帖由 Mc@0123 於 2019-8-23 11:47 AM 發表

我同你叫既梗唔同,我只叫cheap鷄,一百幾十成碟嗰種,但有冇錢一回事,但價格以外附加費,會令人失預算啊!
上面做鷄,其他地方梗無得比,唔係點做名物特產呀! ...
咁係你既問題姐,唔識咪去叫🐔版問下囉。

有圖有真相,齋講有用,原來係毒果報🤔

口講反送中 自己身體送中

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-8-23 07:40 AM 發表
中共政府盲撐香港警察濫捕示威者,內地公安更涉無理拘留往返大陸的抗爭者。自稱「和理非」的阿B(化名)上周六晚經羅湖口岸入境深圳時,被公安發現手機儲存「反送中」遊行照片,結果遭拘留超過22小時「協助調查」。其間,他被要求換上橙色囚衣、鎖上手銬腳鐐,由公安及便衣警通宵盤問及監視;被釋放前亦要自簽兩份悔過書...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/v ...
點解仲要去老千國⋯⋯⋯

剪咗回鄕咳小煩惱

引用:
原帖由 信哂你 於 2019-8-23 08:02 發表
真係只有作新聞嘅報刊先有報導。
做乜咁大巴車落廁所棺霉

仲浪費時間開post?!
快啲組織人手上去攞人啦:
「我現在出發,深圳幫手,全部人,一齊去」

引用:
原帖由 secondhand.sale 於 2019-8-23 08:16 發表

大陸使鬼你呢啲窮撚去燒肺咩
大陸經濟唔好,所以china也不淮內地人來港燒肺

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]