• 瀏覽: 54,982
  • 回覆: 602
  • 追帖: 2
+31
引用:
原帖由 wilkis333 於 2019-8-23 07:33 AM 發表
今日由反修理人士召開的第七次「民間記者會」,會上邀請「監控燈柱關注組」代表史先生出席,他透露上周末有成員在福田口岸過關時遭扣留約20個小時,公安要檢查其電話,之後更向其出示他參與和平示威活動中的清晰大頭相,其後要留下DNA、指紋,並要簽署悔過書。在該成員回港後,成員的部分親友有收到操普通話的電話,查詢該成員的資料。史先生質疑,香港政府將資料交給內地當局。警方在今日下午記者會上,否認將港人資料交給內 ...
正常老共會做嘅事,因為香港人唔聽話、信唔過。咁怕大陸,冇事冇幹就唔好返去啦!

佢地俾D心機作文啦,
再作落去就會開始有釘子健2.0架喇,
到時等睇三白眼出黎開記招

上去叫雞

釘書機事件,騙徒手法,層出不窮

引用:
原帖由 ol-ivy 於 2019-8-23 10:42 AM 發表

很多港人自動向內地舉報曱甴
https://youtu.be/4CjrPzxc_2U

又有兩隻,一隻大大聲,一隻跌佐口罩

出入境無數次,都無發生呢D事,咁果D人要反省下,係咪自己問題。

日日反送中,日日送中,真係唔明🤣🤣🤣

引用:
原帖由 caihk 於 2019-8-23 08:29 AM 發表
若要人不知

除非己莫為
應該係:若要人不知
                唔好太低B

燈柱關注組?又咩嚟呀?

乞衣暴徒為得到目的咩屎尿尿都照食,曱甴好嘢

引用:
原帖由 wilkis333 於 2019-8-23 09:45 AM 發表
(入面張機票相有佢全名)

https://www.hk01.com/%E7%AA%81%E7%99%BC/366672/%E9%80%83%E7%8A%AF%E6%A2%9D%E4%BE%8B-6%E6%9C%88%E9%A6%99%E6%B8%AF%E8%A2%AB%E6%8A%84%E8%BA%AB%E4%BB%BD%E8%AD%89-%E6%B8%AF%E7%94%B7%E7%A8%B ...
好多熱心市民會舉報國家

引用:
原帖由 silverseven 於 2019-8-23 07:37 發表
無法證明便亂指智能燈柱
真的是自己想下當真啊😓
燈柱 : 你不代表我 !

其實你戴不戴狗罩都一樣,大陸人臉識別早就知道你誰啦。
不需要裝。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]