• 瀏覽: 54,909
  • 回覆: 602
  • 追帖: 2
+31
何苦自我送中

引用:
原帖由 wilkis333 於 2019-8-23 07:46 AM 發表
from 01 comment box
https://www.hk01.com/突發/366538/機場集會-8月9日-和你飛-回港男遇襲- ...
唔係講好有免費律師全力背後支持?有幕後金主全費支援?任玩任食?信民陣 信泛民 信民主黨……學生哥你們有福了!恭喜哂!哈哈哈哈

光明正大嘅驚乜吖,鼠竊狗偷同無膽匪類先會怕,成世人都唔得光

大陸好波玩殘班曱甴,每次查你三五七個鐘

燈柱關注組
回收箱關注組
垃圾桶關注組
還有幾多關注組呀?

講到咁理直氣壯,仲咩仲要帶口罩,帶安全帽,除晒先講喇,成日老屈就當真

無面見人,講乜都無用

引用:
原帖由 dtw 於 2019-8-23 09:02 AM 發表
收皮啦!
欄杆關注組+水馬關注組,刁你班曱甴破壞公物喎!
有咩回應呢
one more
曱甴關注組

我係香討曱甴關注組永遠永譽...

引用:
原帖由 351959 於 2019-8-23 09:00 AM 發表

咩唔係話何韻屍可以幫手既咩
你有冇豆腐比佢食

引用:
原帖由 wilkis333 於 2019-8-23 07:33 AM 發表
今日由反修理人士召開的第七次「民間記者會」,會上邀請「監控燈柱關注組」代表史先生出席,他透露上周末有成員在福田口岸過關時遭扣留約20個小時,公安要檢查其電話,之後更向其出示他參與和平示威活動中的清晰大頭相,其後要留下DNA、指紋,並要簽署悔過書。在該成員回港後,成員的部分親友有收到操普通話的電話,查詢該成員的資料。史先生質疑,香港政府將資料交給內地當局。警方在今日下午記者會上,否認將港人資料交給內 ...
有冇咁勁呀?廿幾年前,倫敦市內商業區,一早已經有曬監測系統啦。家陣仲大驚小怪?

除罩啦,見唔到樣,我好懷疑呢隻係唔係人,好有可能係隻生滋狗扮。

死曱甴返大陸做乜撚呀?

咁憎中國,去大陸扥咩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]