• 瀏覽: 10,021
  • 回覆: 103
  • 追帖: 1
+3
唔信你地可以去百度睇睇 中央既然甘討厭香港 不如交返俾英國算啦 只播黑衣打人 白衣 警察打人完全唔播

正常

我天天在深看得很開心

2003 年已定戰略

愛國必要反港

支持香港仆街

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2019-8-22 09:50 PM 發表
唔信你地可以去百度睇睇 中央既然甘討厭香港 不如交返俾英國算啦 只播黑衣打人 白衣 警察打人完全唔播
腦殘無得救😂😂

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2019-8-22 09:50 PM 發表
曱甴、假記者都係想香港死㗎

引用:
原帖由 祖先 於 2019-8-22 11:28 PM 發表

曱甴、假記者都係想香港死㗎
難得大家有共同目標

負面新聞曱甴中意呀,佢地唔係要攬炒咩.

引用:
你咪睇番毒果囉,日日講黑警打人,示威者好平和善良,毒果咁愛護香港,啱哂你條傻佬!

引用:
你不要在這挑撥離間、偷換概念了
中央討厭、批判的是反中泛民,不是所有750萬香港人,也不是香港這塊土地
泛民狗持續刺激14億人和中央的憤怒,沒有什么好下場的

引用:
大陸係一言堂, 關口嚴查手機唔俾你帶相關消息上去. 唔洗講咁遠, 香討最近都黎咗班打手勁洗版唱衰香港. 大陸人就話姐, 香港人唔會俾呢種手法洗到腦, 出黎遊行人數唔覺大幅減少到.

引用:
原帖由 masasa 於 2019-8-22 11:52 PM 發表
大陸係一言堂, 關口嚴查手機唔俾你帶相關消息上去. 唔洗講咁遠, 香討最近都黎咗班打手勁洗版唱衰香港. 大陸人就話姐, 香港人唔會俾呢種手法洗到腦, 出黎遊行人數唔覺大幅減少到. ...
香港黑衣人和反中媒體是典型的一言堂,只允許自己表達意見,不允許別人表達意見,別人表達意見就要圍毆,堵住地鐵不讓開,占領機場逼迫機場關閉,攔住道路不讓車通過。瘋狂攻擊特首問幾時死。大陸記者拍攝香港記者提問,就被圍毆。
艹他ma的泛民狗,切下泛民狗腦袋當球踢!

引用:
而家見到大陸 只播香港的負面新聞 好似中央想香港死多D
原來黑衣人打人系負面新聞,白衣人打人、警察平暴系正面新聞
黃絲果然多智將。

引用:
你問我答,你講得贏我我就支持暴徒,你講唔贏就去死佐佢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]