• 瀏覽: 3,480
  • 回覆: 35
外交部日前證實,任職英國駐港總領事館的港人鄭文傑(Simon Cheng)因違反《治安管理處罰法》,被深圳警方行政拘留15日。內地傳媒《環球時報》引述羅湖警方指,鄭因干犯法例中「賣淫嫖娼」的罪行而被拘留。報道又表示,有人質疑鄭被拘留後,深圳警方沒有通報其家人,羅湖警方回應說,...

抵死,自動送中,一路好走,柒出國際,哈哈哈!

新聞來源連結:

http://std.stheadline.com/instan ... 方-英領館港僱員因嫖妓遭行政拘留15日

報道又表示,有人質疑鄭被拘留後,深圳警方沒有通報其家人,羅湖警方回應說,案發後,鄭本人提出請求,根據他的請求,警方依法對其違法行為未予通報其家屬。

呢幾日邊d人害死鷄蟲鄭文傑呢 ?

呢個紅衫廢青係咪鷄蟲鄭文傑 ?

原來兩件事..

引用:
原帖由 judylam651 於 2019-8-22 06:29 PM 發表
報道又表示,有人質疑鄭被拘留後,深圳警方沒有通報其家人,羅湖警方回應說,案發後,鄭本人提出請求,根據他的請求,警方依法對其違法行為未予通報其家屬。

呢幾日邊d人害死鷄蟲鄭文傑呢 ? ...
丐衣又炒車......

引用:
原帖由 clipperwood 於 2019-8-22 06:35 PM 發表

丐衣又炒車......
咁炒....

再急,急,急,一招內地不經審訊可拘留15天 ,而且不公佈的,內地正常的,誰都怕怕了?大家真的要小心,沒15天假,你就玩完!你們還敢去大灣區?

引用:
原帖由 judylam651 於 2019-8-22 06:41 PM 發表

咁炒....

再急,急,急,一招內地不經審訊可拘留15天 ,而且不公佈的,內地正常的,誰都怕怕了?大家真的要小心,沒15天假,你就玩完!你們還敢去大灣區? ...
我日日都去鄉土夜遊討論區睇包膠........北上玩得安心又放心

跟車太貼。。。聲嘶力竭要英國營救的,去自盡吧!

引用:
原帖由 judylam651 於 2019-8-22 18:41 發表

咁炒....

再急,急,急,一招內地不經審訊可拘留15天 ,而且不公佈的,內地正常的,誰都怕怕了?大家真的要小心,沒15天假,你就玩完!你們還敢去大灣區? ...
人品唔好先被人行政拘留15天啊 香港每天有咁多人返大陸,又唔見正正常常的香港人被拘留

反送中喎

你睇下張歡樂卡幾咁重要啦

曱甴都唔放棄歡樂卡

自願送中,佢個女朋友仲唔知情?瓜瓜嘈話受迫害🥶🥶🥶🥶🥶

會唔會返黎又出雞蟲基果招, 話比大陸公安挾上去跟住屈佢叫雞?

英港領事有份?保釋?

"其女友懷疑他在高鐵西九龍站內「被失蹤」。鄭的女友稱,入境處職員向她表示鄭在內地被「行政拘留」。入境處回覆本報時未有證實事件,只說已接獲當事人家屬求助,正透過駐粵辦跟進。英國外交部則表示極度關注(extremely concerned)。"哈哈哈

大頭說反送中,

下面小頭卻主動送晶.

思覺失調嗎?

都叫左唔好問我愛唔愛你架啦,出事啦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]