• 瀏覽: 11,434
  • 回覆: 99
+6
引用:
原帖由 胃胃愛涼涼 於 2019-8-22 11:37 PM 發表
豬隊友

“返送”中
條四眼仔北上中出風塵女子,自動返大陸送中

引用:
原帖由 refugee 於 2019-8-22 07:56 PM 發表
西門兄喺高鐵上叫雞?
叫得西門佢都係慶咖喇!輕輕地㷫㷫地咪搵條女出火囉!點知遇著大陸嚴打!咁就15日!難為佢條女

斷到正仲要話陷阱。
本來想臭屎密冚,真係多謝啲豬隊友。(都叫咗你班契弟唔好咁多事,特別係姓林嗰個。懶醒咁話有朋友係大陸出咗事,呢鑊本來無事變有事囉!)
呢期出名啦!
香港雞蟲。

柒到爆,雞蟲一條

樓主又有靚助功,幫simon cheng更出名,依家全港都知道佢自動送中為叫雞。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2019-8-22 11:05 PM 發表

又係呢啲白痴帖,係人都知佢喺大陸俾人拉啦,坐乜嘢返香港都係一樣,唔通佢坐直通巴就唔駛過關口?
不過咁,香港嘅連登高登仔就係咁白痴嘅,只係樓主個帖放錯咗落香討啫。 ...
x2

引用:
原帖由 康定邦 於 2019-8-22 06:24 PM 發表
一名在香港英國領事館任職蘇格蘭國際發展局投資主任的港人 Simon Cheng,8 月 8 日在深圳坐高鐵回港時失去聯絡,懷疑被大陸拘留。他的家人今天凌晨在社交媒體發表聲明,透露他們於 8月9日 曾向香港警方及入境處求助,僅被告知可自行回內地報案。入境處與駐粵辦聯繫後,於 8 月 10 日口頭告知家人 Simon 被行政拘留,但稱無法得悉拘留原因、場所和期限。

坐高鐵,危機四伏,仿佛入了一輌 ...
唔搭高鐵咯 曱甴

引用:
原帖由 康定邦 於 2019-8-22 06:24 PM 發表
一名在香港英國領事館任職蘇格蘭國際發展局投資主任的港人 Simon Cheng,8 月 8 日在深圳坐高鐵回港時失去聯絡,懷疑被大陸拘留。他的家人今天凌晨在社交媒體發表聲明,透露他們於 8月9日 曾向香港警方及入境處求助,僅被告知可自行回內地報案。入境處與駐粵辦聯繫後,於 8 月 10 日口頭告知家人 Simon 被行政拘留,但稱無法得悉拘留原因、場所和期限。

坐高鐵,危機四伏,仿佛入了一輌 ...
夠姜出黎回應下啦,死7head!

引用:
原帖由 後生族 於 2019-8-22 07:39 PM 發表

yes ,
即賣淫比人嫖?

引用:
原帖由 REM5 於 2019-8-22 11:28 PM 發表

請樓主不要再出來柒,是你們逼中央政府告訴全世界Simon Cheng因嫖妓被捕,你們的無知害死Simon 啦,以後教他如何抬起頭做人?
要專業人士把西門的頭抬起來造人🤣🤣🤣

黃屍自送中...

仆街冚家剷,呢條滛蟲上去叫雞,比人捉,抵X死啦,你班黃狗又亂作嘢。吊

黃狗叫雞,黃狗亂吠,柒出國際,整之難睇。😂😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 cortet 於 2019-8-22 07:03 PM 發表

很可笑的 logic.
黑衣黑人,何患無詞。

叫雞底死。。高鉄上吃仲死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]