• 瀏覽: 8,443
  • 回覆: 70
+4
內地官媒引述深圳羅湖警方消息,指英國駐香港總領館28歲香港籍僱員鄭文傑涉嫌嫖妓,被處以行政拘留15日的處罰。警方又強調,

內地官媒引述深圳羅湖警方消息,指英國駐香港總領館28歲香港籍僱員鄭文傑涉嫌嫖妓,被處以行政拘留15日的處罰。警方又強調,是案發後應鄭本人的請求,才依法未有將其違法行為通知他的家屬

據報道,警方指鄭文傑是違法《治安管理處罰法》第66條的規定才被行政拘留15天。據了解,第66條涉及的是賣淫嫖娼,且只有賣淫或嫖娼才會被處以10日以上、15日以下的拘留,並可被處罰5000元人民幣(5627港元)以下罰款。

豬家屬又累街坊,本來冇人知呢條買眼龜叫雞
好啦,家陣全香港都知啦

不過呢個又係傻仔,香港咁多自由閪唔要

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190822/bkn-20190822172049654-0822_00822_001.html

比條女害L死
引用:
原帖由 武若依 於 2019-8-22 05:54 PM 發表
內地官媒引述深圳羅湖警方消息,指英國駐香港總領館28歲香港籍僱員鄭文傑涉嫌嫖妓,被處以行政拘留15日的處罰。警方又強調,

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190822/photo/bkn-20190822172049654-0822_00822_001_01b.jpg?20190822175237

內地官媒引述深圳羅湖警方消息,指英國駐香港總領館28歲香港籍僱員鄭文傑 ...

真係笑到流眼淚
引用:
原帖由 武若依 於 2019-8-22 05:54 PM 發表

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190822/photo/bkn-20190822172049654-0822_00822_001_01b.jpg?20190822175237

內地官媒引述深圳羅湖警方消息,指英國駐香港總領館28歲香港籍僱員鄭文傑 ...

真相大白........旺才又大炒車

附件

嫖妓.jpg(66.34 KB)

上晒鏡全宇宙都知佢上大陸叫雞比人拉! 真係無面見人
引用:
原帖由 clipperwood 於 2019-8-22 05:56 PM 發表
真相大白........旺才又大炒車

雞蟲

仲威過陳健康
引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2019-8-22 06:01 PM 發表
雞蟲

師兄睇下佢上面食左乜嘢甘吸引!

你咪話我話,轉頭返到黎又肯定開記招話大陸老屈佢...

叫雞叫到通晒天,你係得架

引用:
原帖由 烈龍 於 2019-8-22 06:04 PM 發表
你咪話我話,轉頭返到黎又肯定開記招話大陸老屈佢...
當人傻架咩? 雞蟲都有人信? 真係佢唔知點返工

嘩......柒到爆核,佢屋企人真係「豬隊友」

叫雞叫到上A1真係難得
引用:
原帖由 Q仔bb 於 2019-8-22 06:05 PM 發表
叫雞叫到通晒天,你係得架

教蝗屍情何以堪呢

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-8-22 05:55 PM 發表
比條女害L死

女:叫雞啦喇,你仲唔死

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]