• 瀏覽: 43,897
  • 回覆: 369
  • 追帖: 2
條女都有問題啦,叫你除就除?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 八只猴子 於 2019-8-22 03:10 PM 發表

金玉其外敗絮其中
呢八個太深,曱由唔會明

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-8-22 02:27 PM 發表

聽說強姦吸毒咩都有.........成個黑社會會堂........超恐怖.....!!
一d都唔出奇, 一個三不管地帶, 連警察路過都要批鬥一番, 入面有幾污煙瘴氣, 可想而知...

夠膽咩!遲早畀人圍。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2019-8-22 02:22 PM 發表

香港大學過往曾發生過不少欺凌醜聞,港大舍堂偉倫堂再發生懷疑欺凌事件,有去年入住該舍堂的女生指控遭高年級生欺凌,聚會時先後遭男生借醉毛手毛腳,又以住宿資格要挾,間接逼多名女生裸露上身拍短片等。港大及兼任偉倫堂舍監的港大心理學系副教授陳濬靈證實接獲投訴,正展開調查。

有港大女生向傳媒透露,去年出席舍堂一活動時,有男生不停向女生灌酒,借醉對一眾女生毛手毛腳,她亦被摸大腿、膊頭及手,感覺像在做陪酒女郎。 ...
現在嘅港大生係垃圾係常識吧!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lrr174 於 2019-8-22 02:41 PM 發表

淋卓停 今次會唔會開記者會
唔開

回覆 引用 TOP

民主自由啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kmh623000 於 2019-8-22 03:26 PM 發表

香港d大學,好似得返科大係正常少少...
初妓大學又咪一樣

回覆 引用 TOP

所以咁多自由閪,原來一早除慣bra俾班仔睇晒胸

回覆 引用 TOP

强烈要求睇片求真相

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2019-8-22 02:22 PM 發表

香港大學過往曾發生過不少欺凌醜聞,港大舍堂偉倫堂再發生懷疑欺凌事件,有去年入住該舍堂的女生指控遭高年級生欺凌,聚會時先後遭男生借醉毛手毛腳,又以住宿資格要挾,間接逼多名女生裸露上身拍短片等。港大及兼任偉倫堂舍監的港大心理學系副教授陳濬靈證實接獲投訴,正展開調查。

有港大女生向傳媒透露,去年出席舍堂一活動時,有男生不停向女生灌酒,借醉對一眾女生毛手毛腳,她亦被摸大腿、膊頭及手,感覺像在做陪酒女郎。 ...
亦被摸大腿、膊頭及手,感覺像在做陪酒女郎

朋友話有d陪酒女郎係唔比摸呀

2014 年度笑料...

我真係唔知道後備龍門要嚟做乜
後備龍門係用嚟正選龍門傷出更換,
但若龍門被球證紅牌趕出場嘅話,係唔可以更換個後備龍門出嚟,踢過半職業冇可能唔知

原文 copy 自香討高人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 amethyst33 於 2019-8-22 03:28 PM 發表

一d都唔出奇, 一個三不管地帶, 連警察路過都要批鬥一番, 入面有幾污煙瘴氣, 可想而知...
有大學生私下討論.......發現當下香港大學生吸毒人數佔了總人數的六成左右.....!!
賭錢迷姦打人偷竊成為他們的生活樂趣.........聽完他們故事之後.......自己都開始懷疑人生.....!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任
学畜

回覆 引用 TOP

香港討論區真係最癈既香港最大討論區
無人認真講嘢
笑人欺凌
你班垃圾而家就係網上欺凌

回覆 引用 TOP

明德格物,香港性大學。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]