• 瀏覽: 49,563
  • 回覆: 369
  • 追帖: 1
+10
引用:
原帖由 Anunnaki 於 2019-8-22 02:22 PM 發表
香港大學過往曾發生過不少欺凌醜聞,港大舍堂偉倫堂再發生懷疑欺凌事件,有去年入住該舍堂的女生指控遭高年級生欺凌,聚會時先後遭男生借醉毛手毛腳,又以住宿資格要挾,間接逼多名女生裸露上身拍短片等。港大及兼任偉倫堂舍監的港大心理學系副教授陳濬靈證實接獲投訴,正展開調查。

有港大女生向傳媒透露,去年出席舍堂一活動時,有男生不停向女生灌酒,借醉對一眾女生毛手毛腳,她亦被摸大腿、膊頭及手,感覺像在做陪酒女郎。 ...
香港D大學生不嬲 嚴人寬己雙重標準

幾十年前大家生有人尊重
宜家『大學生』係貶義詞

肛大性愛派對

未審先判唔係班學牲經常做咩,港大一定查明真相,嚴懲犯事學牲,給社會大眾一個膠袋

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2019-8-22 14:22 發表
香港大學過往曾發生過不少欺凌醜聞,港大舍堂偉倫堂再發生懷疑欺凌事件,有去年入住該舍堂的女生指控遭高年級生欺凌,聚會時先後遭男生借醉毛手毛腳,又以住宿資格要挾,間接逼多名女生裸露上身拍短片等。港大及兼任偉倫堂舍監的港大心理學系副教授陳濬靈證實接獲投訴,正展開調查。

有港大女生向傳媒透露,去年出席舍堂一活動時,有男生不停向女生灌酒,借醉對一眾女生毛手毛腳,她亦被摸大腿、膊頭及手,感覺像在做陪酒女郎。 ...
聽講好多年前以經係咁啦,

入得去預咗要做自由閪架喇

自己人渣自己人

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2019-8-22 02:22 PM 發表

人哋大學生有 崇高 理想

有自由做任何事

再講我就黑衫你

痴線,港大喎,要重判和開除,如果咁都唔重判,真係對香港的大學失望。有咩理由要學姐比分,令到新入學生怕被扣分而去被欺凌

引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-8-22 02:27 PM 發表
聽說強姦吸毒咩都有.........成個黑社會會堂........超恐怖.....!!
睇下佢哋啲畢業生
就知道而家學生啲質素啦

學術第一, 不過係畜生呢

用裸體去表達訴求遊行是好題材

大學生大撚晒嫁麻 你係民佢係主 佢地想點咪點 冇人幫到事主嫁啦 唔想有下次自己退學啦

自由閪之後,
出現自由撚大曬,上腦重唔快D比我吊

片呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]