• 瀏覽: 10,250
  • 回覆: 21
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 liuliye2 於 2019-8-21 05:07 PM 發表
睇到班勇武派發帖講下部行動系二百萬人下跪求政府應成五大訴求,嚟諷刺我哋8.18和理非遊行,我系真嘅諗同佢哋割席。我哋和平示威就系向政府施壓,呢班勇武次次都喺遊行後出嚟鬧事,仲舉美國和英國嘅國旗,引政府發火,讓我哋冇辦法進行下部行動。之前佢哋人數少,日日喺網上喊唔割席。依家直接炮火對著我哋,真系氣死人。講到尾,佢哋就系特登造成咁局面。搞垮佐香港好去同英美交差,換錢和學位?和理非唔系被人打都仲唔還手嘅 ...
我憎 "和理非" 多過 "勇武派" , 因為你們才是香港亂的根源而唔晒負責的仆街.

引用:
原帖由 機智的混蛋 於 2019-8-21 05:17 PM 發表
我憎 "和理非" 多過 "勇武派" , 因為你們才是香港亂的根源而唔晒負責的仆街.
和理非 利用 勇武派 去衝。
勇武派 騎劫 和理非。
和理非 擁抱 勇武派,不割席。

應該講大部份和理非不認同勇武派。
但和理非政棍卻要利用並且煽動勇武派。

200萬人和理非多定勇武多?
你唔割蓆佢越玩越癲 下下搞市民
唔通我又要同你分返邊個和理非同勇武
鍾意就企埋一齊講二百萬人
唔鍾意就話爬山 係少數
彈出彈入點夠你玩

今次唔搞事並不代表你無犯法.非法集會係有罪

有汗出冇糧出,應該去找勞工署,職工盟,街工呢班人出頭嘛!

早幾日曾對傳媒展示傷勢,高調發表思疑被黑警毆打的光復上水召集人梁金成,原來是顧用黑衣人在上水暴動,事後俾唔足錢黑衣人而被毆打。抵打!應該用牛肉刀刴!👏👏👏

👍🏻👍🏻👏🏻👏🏻, 怪唔得條友話死都唔追究啦,同啲差佬講,佢驚畀人爆大鑊。🤔🤔😡😡

無畏無懼

引用:
原帖由 chung306 於 2019-8-21 11:39 PM 發表
今次唔搞事並不代表你無犯法.非法集會係有罪
於2019年8月21號晚上,在各大傳媒睇到直播,親眼見暴徒在元朗西鐵站四處破壞的過程,現有以下提問要求歐陽伯權主席先生解釋: 1. 點解暴徒可跳入閘不付款 2. 點解暴徒可以隨便用滅火筒和消防喉 3. 點解暴徒可以隨意破壞地鐵內的設施及物品 4. 點解次次都免費專班車送部逃離開 5. 點解唔譴責暴徒在不同站搞破壞 請回應五大疑問,否則懷疑你們與暴徒是同黨的, 互相包庇! http://www.mtr.com.hk/ch/custome ... tion_statement.html

根本好大機會地鐵主席歐陽伯權係鬼,大家可以留意下佢好幫暴徒,亦好落力打壓建制何君堯,政府委任佢,捉蟲了

引用:
原帖由 liuliye2 於 2019-8-21 05:07 PM 發表
睇到班勇武派發帖講下部行動系二百萬人下跪求政府應成五大訴求,嚟諷刺我哋8.18和理非遊行,我系真嘅諗同佢哋割席。我哋和平示威就系向政府施壓,呢班勇武次次都喺遊行後出嚟鬧事,仲舉美國和英國嘅國旗,引政府發火,讓我哋冇辦法進行下部行動。之前佢哋人數少,日日喺網上喊唔割席。依家直接炮火對著我哋,真系氣死人。講到尾,佢哋就系特登造成咁局面。搞垮佐香港好去同英美交差,換錢和學位?和理非唔系被人打都仲唔還手嘅 ...
⋯同一班曱甴又扮兩批曱甴

引用:
原帖由 airyou 於 22/8/2019 12:16 發表

於2019年8月21號晚上,在各大傳媒睇到直播,親眼見暴徒在元朗西鐵站四處破壞的過程,現有以下提問要求歐陽伯權主席先生解釋: 1. 點解暴徒可跳入閘不付款 2. 點解暴徒可以隨便用滅火筒和消防喉 3. 點解暴徒可以隨意破壞地鐵內的設施及物品 4. 點解次次都免費專班車送部逃離開 5. 點解唔譴責暴徒在不同站搞破壞 請回應五大疑問,否則懷疑你們與暴徒是同黨的, 互相包庇! http://ww ...
黑衣須解釋以上問題

勇武派起碼知行合一,負番責任。和理非個口話支持,罷工又唔肯,犯法又唔肯,口裏說不,身體卻很誠實。一個勢色唔對,民意逆轉,隨時保留割席權利。
勇武係on9但誠實,和理非係古惑而虛偽

引用:
原帖由 airyou 於 2019-8-22 12:16 PM 發表

於2019年8月21號晚上,在各大傳媒睇到直播,親眼見暴徒在元朗西鐵站四處破壞的過程,現有以下提問要求歐陽伯權主席先生解釋: 1. 點解暴徒可跳入閘不付款 2. 點解暴徒可以隨便用滅火筒和消防喉 3. 點解暴徒可以隨意破壞地鐵內的設施及物品 4. 點解次次都免費專班車送部逃離開 5. 點解唔譴責暴徒在不同站搞破壞 請回應五大疑問,否則懷疑你們與暴徒是同黨的, 互相包庇! http://ww ...
已sent

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]