• 瀏覽: 14,289
  • 回覆: 47
+2
8.18後,睇到好多勇武企出嚟,話呢班和理非系冇用嘅,和理非做過,功課交完就可以做自己諗做既野,一定要推行動升級。真系被佢氣死佐。佢哋諗做乜,唔通就系攻擊政府和警察,引發更多嘅沖突,好連累所有嘅示威者被貼上暴亂嘅標簽,得唔到外界嘅支持,冇辦法同政府談判。都唔知呢d攪屎棍邊度嚟嘅,唔通系收佐錢嚟搞亂香港嘅?我哋一直忍讓,一直講唔割席,一直同別人解釋和道歉,仲慣得佢哋更唔知所謂。和理非唔系鵪鶉,外人自己人都嚟蝦嘅!!!

引用:
原帖由 萬古天門樂 於 2019-8-21 05:05 PM 發表
8.18後,睇到好多勇武企出嚟,話呢班和理非系冇用嘅,和理非做過,功課交完就可以做自己諗做既野,一定要推行動升級。真系被佢氣死佐。佢哋諗做乜,唔通就系攻擊政府和警察,引發更多嘅沖突,好連累所有嘅示威者被貼上暴亂嘅標簽,得唔到外界嘅支持,冇辦法同政府談判。都唔知呢d攪屎棍邊度嚟嘅,唔通系收佐錢嚟搞亂香港嘅?我哋一直忍讓,一直講唔割席,一直同別人解釋和道歉,仲慣得佢哋更唔知所謂。和理非唔系鵪鶉,外人自 ...
示威者不求甚解相信「反送中」口號式的唆使去上街, 被激進騎劫是活該, 被迫攬炒更是抵死
可憐無辜市民要陪葬

引用:
原帖由 萬古天門樂 於 2019-8-21 05:05 PM 發表
8.18後,睇到好多勇武企出嚟,話呢班和理非系冇用嘅,和理非做過,功課交完就可以做自己諗做既野,一定要推行動升級。真系被佢氣死佐。佢哋諗做乜,唔通就系攻擊政府和警察,引發更多嘅沖突,好連累所有嘅示威者被貼上暴亂嘅標簽,得唔到外界嘅支持,冇辦法同政府談判。都唔知呢d攪屎棍邊度嚟嘅,唔通系收佐錢嚟搞亂香港嘅?我哋一直忍讓,一直講唔割席,一直同別人解釋和道歉,仲慣得佢哋更唔知所謂。和理非唔系鵪鶉,外人自 ...
你班"和理非", 唔係仲要同香港人拿返塊"貞節牌坊"掛?

人地想攬炒
係全香港一齊攬炒
班和理非唔好咁天真, 諗住自己有鐵飯碗唔怕
佢地就係要打爛鐵飯碗, 等你班仆街薪高糧準咁happy

唔洗講咁多, 佢地反正都係想死, 係睇下拉到幾多人一齊死
送佢地一程啦
等佢地真係死果時睇下識唔識驚. 識既都可以回爐重做下.

鬼你都唔敢捉, 美其名不切割?

屌. 低能仔.

三個蠢材警察打隻醉貓一定唔啱!
但警方一定要追究醫管局點解可以將醫院嘅攝錄片段……交予普通嘅市民?好明顯該段攝錄片段並唔係經過法庭手令批核才轉交!咁樣犯民(三白眼)又點可以得到片段做騷?
莫非院方從紀錄片段得知有罪案發生後咁做? 如果係咁點解院方唔主動報警?而將紀錄片段交予第三者作宣傳之用?另外……就早前暴亂發生初期、醫管局已重申就算有任何刑事案件發生在醫院範圍內、警方係唔可以攞有關嘅醫療紀錄或個人資料調查!除非有法庭手令啦……這真天大笑話、執法部門唔可以向醫管局直接攞資料!但院方就可以直接將院方嘅資料交俾曱甴犯民(三白眼)做Show?咁唔係雙重標準、又係乜嘢呀?所以警方一定要醫管局(交待)!

引用:
所謂既行動升級,咪就係契弟走得摩囉,死撚淨把口,佢哋既大佬全部有事走先啦。

引用:
勇條撚,完左活動後專搞破壞搞亂檔,幫你班和理非抽血

正扑街

呢班垃圾唔死都無用

玩到興起,點會咁易罷休

支持反修暴徒嘅全部都係畜

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2019-8-21 05:44 PM 發表
人地想攬炒
係全香港一齊攬炒
班和理非唔好咁天真, 諗住自己有鐵飯碗唔怕
佢地就係要打爛鐵飯碗, 等你班仆街薪高糧準咁happy

唔洗講咁多, 佢地反正都係想死, 係睇下拉到幾多人一齊死
送佢地一程啦
等佢地真係死果時睇下識唔識驚. 識既都可以回爐重做下. ...
我的看法是和理非不是天真,是算死草。

武勇派是要阿爺不得過問香港事,最好搞到港獨;和理非只是要阿爺不得過問香港事,但還是繼續要阿爺給香港好處,所以這兩個多月不割蓆武勇派,借勢要阿爺跪低。

勇武搞事咪搞到和理非畀人斬

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]