• 瀏覽: 2,326
  • 回覆: 17
乜中國14億人口⋯⋯⋯5G網絡⋯⋯⋯華為手機唔係已成為大國⋯⋯⋯

中國唔大國, 台灣先系大國, 唔好話比其他人聽。仲有,“我愛獅子山”好柒, 快D偷偷地改為“我愛馬騮山下”

引用:
原帖由 我愛獅子山下 於 2019-8-21 04:14 PM 發表
乜中國14億人口⋯⋯⋯5G網絡⋯⋯⋯華為手機唔係已成為大國⋯⋯⋯
已日日崩潰30年啦

引用:
原帖由 pinglap 於 2019-9-12 05:54 PM 發表
中國唔大國, 台灣先系大國, 唔好話比其他人聽。仲有,“我愛獅子山”好柒, 快D偷偷地改為“我愛馬騮山下”
閣下為何還用中文?趕快用外語吧!

引用:
原帖由 我愛獅子山下 於 2019-8-21 04:14 PM 發表
作大之國,華為任正飛乜都作大,成部手機,芯片,鏡頭,LCD屏及系統都靠人買人,居然夠膽話自主開發.

攪個鴻蒙系統,話快過 Android 60%原來全是老吹..

中國邁向強大之路,仍有遙遠之路!
但仍謙卑,亦不稱覇!

引用:
原帖由 2017TTTT2017 於 2019-9-12 06:14 PM 發表

作大之國,華為任正飛乜都作大,成部手機,芯片,鏡頭,LCD屏及系統都靠人買人,居然夠膽話自主開發.

攪個鴻蒙系統,話快過 Android 60%原來全是老吹..
你有本事入到華為供應連做聯合開發先講啦。

IMX600出左年半都重係華為特供。

發展中國家,俗稱窮撚。

引用:
原帖由 2017TTTT2017 於 2019-9-12 06:14 PM 發表

乜華為真係會有鴻蒙系統⋯⋯⋯2047⋯⋯⋯

引用:
原帖由 Sith-Lord 於 2019-9-12 07:40 PM 發表
發展中國家,俗稱窮撚。
今次香港肯定提早埋單⋯⋯⋯

引用:

唔好咁武斷,睇下下一部華為新機係用 Android定蒙鴻先。

引用:
原帖由 054D 於 2019-9-12 06:39 PM 發表

你有本事入到華為供應連做聯合開發先講啦。

IMX600出左年半都重係華為特供。
你攞一個香港人來同成個中共國比,真係非常智將.陰莖,陰莖.

鍵盤翻頁
左右