• 瀏覽: 6,174
  • 回覆: 48
  • 追帖: 1
1. 第一, 你點證明呢段片係在醫院拍? 拍攝時間? 我睇段片好似剛剛拍起冇幾耐

2. 既然係CCTV, 點解會落入犯民政棍手中, 而唔係警方查看?

3. 有咩證據話果兩個係差人, 而唔係演員假扮, 嫁禍警方?

4. 個阿伯本身係黃屍港毒, 個仔又係, 講野點會可信?

5. 個阿伯好似係強姦細路女被捕, 警員用嚴刑迫公係好正常!!!

大家唔好人云亦云, 要思考! 呢件事絕大機會係美國CIA屈香港警方, 犯民證棍配合!!!

什么香港讨论区? 应该是中国香港讨论区!
引用:
原帖由 RayC-racing 於 2019-8-21 09:45 AM 發表
1. 第一, 你點證明呢段片係在醫院拍? 拍攝時間? 我睇段片好似剛剛拍起冇幾耐

2. 既然係CCTV, 點解會落入犯民政棍手中, 而唔係警方查看?

3. 有咩證據話果兩個係差人, 而唔係演員假扮, 嫁禍警方?

5. 個阿伯好似係強姦細路女被捕, 警員用嚴刑迫公係好正常!!!

大家唔好人云亦云, 要思考! 呢件 ...
大把道具警察制服啦!!
投訴警察又唔駛錢!!
亂港集團零成本擾亂軍心!!

傳媒記者+醫管局已經是深黃絲 !! 直接向上嘈衛生局長 !!

職業特工隊

引用:
原帖由 RayC-racing 於 2019-8-21 09:45 AM 發表

警察唔查唔跟進,之後先找議員。
件案係6月尾,而家都8月尾!
唔出手打老人家,人地點屈你?

引用:

阿伯係醉酒鬧事,涉嫌襲警。唔係咩強姦!
如果係冒警,警方一早否認左係警察。

根本黑衣暴力明屈民陣

1.你點知唔係白衣人扮
2.你點知唔係乞景扮

大家唔好人云亦云,要思量吓

提示: 違規內容已被屏蔽
醫院提供片,黑警又拉左,仲撐,良知何價?

話你on9怕你嬲

警察有必要嚴於律己. 今次亦處理得好好.

當然唔係用黑衫個標準律己啦.

班黑衫搞左咁多破壞, 只係識話不篤灰. 屌.

點解香港有呢類 白痴 三個差佬都比拉啦 仲要係度亂發文 假 你去差館報警囉!

樓主:不割蓆

支持樓主!

引用:
原帖由 Classico 於 2019-8-21 05:30 PM 發表
醫院提供片,黑警又拉左,仲撐,良知何價?
乜你地班仆街有良知?
有就唔會害人?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]