• 瀏覽: 41,298
  • 回覆: 536
  • 追帖: 3
+18
引用:
原帖由 負資產BBQ 於 2019-8-21 11:39 發表

希望?我希望被彈珠所傷個隻曱甴,下次中埋另外一隻眼,佢條仔又多個窿玩
做人積番d口德啦, 有報應架

引用:
原帖由 taiballgi 於 2019-8-21 11:50 AM 發表

做人積番d口德啦, 有報應架
D藍絲就係香港差佬分身 講野係變態D

引用:
原帖由 ROVER123 於 2019-8-21 09:47 AM 發表

..病房有cctv呢個咁嚴重"私隱"問題!!!!!又真係唔可以因差佬私刑事件而忽略!!!!!!
...呢條『高佬庭』點解有"特權"攞到呢段片呢????????
...
我成日以為D日本AV護士片係流嘅,原來E院有細路電視影住

引用:
原帖由 強勢玩家 於 2019-8-21 11:48 AM 發表
病房有隱蔽攝影???好恐怖呀。
恐怖得過曱甴黑警身為公職人員知法犯法,濫用酷刑虐待及傷害無辜市民.
恐怖得過而家仲死撐曱甴黑警的鄉土毛賊奶共畜!

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-8-21 11:44 AM 發表
之前又唔交呢段片比警方
曱甴黑警仲有人信咩?交D証據比曱甴黑警破壞咩

引用:
原帖由 bicherz 於 2019-8-21 09:23 AM 發表

黑警知法犯法,開始現報應!
希望判20年以上
受害者精神受創再民事索償
最後黑警一鋪清袋
如果香港冇警察會點?由果班黑衫話事?

引用:
原帖由 2017TTTT2017 於 2019-8-21 11:56 AM 發表

曱甴黑警仲有人信咩?交D証據比曱甴黑警破壞咩
唔識 COPY 多一個??

引用:
原帖由 2017TTTT2017 於 2019-8-21 11:54 AM 發表

恐怖得過曱甴黑警身為公職人員知法犯法,濫用酷刑虐待及傷害無辜市民.
恐怖得過而家仲死撐曱甴黑警的鄉土毛賊奶共畜!
快d徹查清楚,然後告上法庭。

真係有插菊!
用警棍定手指?....

引用:
原帖由 necok999 於 2019-8-21 09:14 AM 發表
好簡單 點解個事主自己有片播 醫院比片個事主
而警察無。就算警察無去找片調查。事主有權?
黑警投訴科撐同袍 唔去跟進咪冇睇過片囉
事主冇權攞條片去告差佬
講唔過去係公義問題
你係事主你會啞忍?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-8-21 11:59 AM 發表
唔識 COPY 多一個??
警察咁變態虐待人 你仲橕警? 你食屎大架?

引用:
原帖由 ranyoip 於 2019-8-21 10:13 AM 發表
以為冇cctv下嘅警察!
啲盲撐警撚想轉移視線,一直講私隱問題,個受害人都未出聲,幾時到你班低IQ低EQ嘅香討撚出聲
差佬打人好出奇咩?衰能左人地冇認咩?最能多咪革識,到時3個差佬大能把時間學黑衣人塞9阿伯門口,你哋D人搞能大佢,人地阿伯多能謝你哋啦

引用:
原帖由 爛賭窮西 於 2019-8-21 12:01 PM 發表

差佬打人好出奇咩?衰能左人地冇認咩?最能多咪革識,到時3個差佬大能把時間學黑衣人塞9阿伯門口,你哋D人搞能大佢,人地阿伯多能謝你哋啦 ...
呢D唔係打人咁簡單 變態虐待人喎

警察咪要改革同獨立調查。否則後果港人負。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]