• 瀏覽: 41,248
  • 回覆: 536
  • 追帖: 3
+18
信佢片真就笨子,假到呢

兩個所謂兒子包到ISIS咁
係咪假扮?

不要跟車太貼, 以免炒車, 條片真定假都未知, 醫院有CCTV好正常, 但冇指示警告就好唔尋常, 醫管局到而家都未確認案發現場有冇CCTV, 只係發表埋D官腔回應

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2019-8-21 10:23 AM 發表

直情無人性, 如果位老人家係自己親人, 睇下仲講唔講得出呢D風涼說話
這位醉酒佬肯定在家亦不是好人,家人唖忍啫,比i民主人仕知道,還不大做文章?民主人仕有誰出來駡示威者打人,阻擋我搵食,尤其在機場打人,隻字不提,又啱?

引用:
原帖由 棉花木有糖 於 2019-8-21 08:50 AM 發表
【本報訊】繼2014年佔中運動期間七警暗角打人案後,再有警員被拍攝到濫用私刑虐待被捕人士。北區醫院閉路電視片段揭發,一名六旬醉酒大叔涉襲警被捕後,疑因咒罵一句「死黑警」,遭軍裝警在病房凌虐半小時。其間大叔四肢被綁,遭警掌摑、拳打下體、強光射眼,又被警棍篤肛門和染尿衣物掩蓋口鼻等,並嘲諷「呢啲咪黑警囉」。他不甘受辱,一度把頭部猛撞病床圍欄自殘。事主被拘留24小時後獲保釋,身心受創至今未平復,其家屬怒 ...
呵呵.....點解醫院會cctv? 是否合法? 若法庭不接受cctv, 是否告得入差佬都未知!!  

引用:
原帖由 棉花木有糖 於 2019-8-21 08:50 AM 發表
【本報訊】繼2014年佔中運動期間七警暗角打人案後,再有警員被拍攝到濫用私刑虐待被捕人士。北區醫院閉路電視片段揭發,一名六旬醉酒大叔涉襲警被捕後,疑因咒罵一句「死黑警」,遭軍裝警在病房凌虐半小時。其間大叔四肢被綁,遭警掌摑、拳打下體、強光射眼,又被警棍篤肛門和染尿衣物掩蓋口鼻等,並嘲諷「呢啲咪黑警囉」。他不甘受辱,一度把頭部猛撞病床圍欄自殘。事主被拘留24小時後獲保釋,身心受創至今未平復,其家屬怒 ...
Good job, HK police
好有愛呀!

打人是一定不對

我好奇病房有CCTV?
私隱條例許可?誰人批準安裝?
上層知情
病人或已完有何權可索取CCTV

當日入院不需醫院跟進?
投訴科打不到電話

好多疑問

呢d警察唔係拜關二哥,拜雷洛

話時話, 點解兩個 "兒子" 理應係光明正大, 要包到實晒? 根本佢地 6月去監警投訴果陣已經要登記個人資料.......最大可能係 71同跟住咁多暴動都有份, 而且仲係勁暴果隻.

引用:
原帖由 普陀山 於 2019-8-21 10:40 AM 發表

如果警監有問醫院而又唔彼咁呢段嘢就可能有問題
...尋日警方記招講出"冇預計"病房"有裝CCTV的...所以冇主動"攞片"!
...正因為咁...涉及警員就"視無忌大"用私刑了!!!

已經拉左

搵咗事主4次都吾覆喎,根本就無心投訴,不過我都係支持警察拉曱甴

引用:
原帖由 韓風可愛的主席 於 2019-8-21 10:54 AM 發表

這位醉酒佬肯定在家亦不是好人,家人唖忍啫,比i民主人仕知道,還不大做文章?民主人仕有誰出來駡示威者打人,阻擋我搵食,尤其在機場打人,隻字不提,又啱? ...
唔好再轉移視線啦, 好心 問心啦, 如果老人家係你既親人, 你仲會唔會講埋呢D咁既風涼說話? 你又知佢唔係好人? 真恐怖, 為左轉移視線, 咩都講得出
定係連你呢d橕警既都唔敢面對呢件事? 想盡方法去轉移視線無用架, 入返正題面對啦

全條片係咪假架,到現在為止,當事人,加當事人個仔或屋企人,都冇出現喎,如果係事實,當事人好應該藉呢個機會,立即出來討回公道呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]