• 瀏覽: 41,329
  • 回覆: 536
  • 追帖: 3
+18
家陣d人連良知都無咪 仲要同佢講法律 手則 嘥氣啦!直接強權統治港啦!咁 香港咪一片和平 無面書 無香討 個個上微博 微信 睇下祖國如何強大 自由 🇨🇳 絕無怨氣 只有霸氣🇨🇳

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2019-8-21 11:16 AM 發表

唔好再轉移視線啦, 好心 問心啦, 如果老人家係你既親人, 你仲會唔會講埋呢D咁既風涼說話? 你又知佢唔係好人? 真恐怖, 為左轉移視線, 咩都講得出
定係連你呢d橕警既都唔敢面對呢件事? 想盡方法去轉移視線無用架, 入返正題面對啦 ...
我最喜歡講親人,起台灣比人殺死左嗰個香港女仔嘅兇手繩之以法未,為何要反修例?將來有親人在外地被殺,係咪黑衣幫我報仇?

黑警會

引用:
原帖由 爛賭窮西 於 2019-8-21 12:19 PM 發表

我最喜歡講親人,起台灣比人殺死左嗰個香港女仔嘅兇手繩之以法未,為何要反修例?將來有親人在外地被殺,係咪黑衣幫我報仇?
祝你老母比差佬私刑輪姦死

好人好者去醫院做咩?抵打啦

香港警黑打市民好正常

引用:
原帖由 棉花木有糖 於 2019-8-21 08:50 AM 發表
【本報訊】繼2014年佔中運動期間七警暗角打人案後,再有警員被拍攝到濫用私刑虐待被捕人士。北區醫院閉路電視片段揭發,一名六旬醉酒大叔涉襲警被捕後,疑因咒罵一句「死黑警」,遭軍裝警在病房凌虐半小時。其間大叔四肢被綁,遭警掌摑、拳打下體、強光射眼,又被警棍篤肛門和染尿衣物掩蓋口鼻等,並嘲諷「呢啲咪黑警囉」。他不甘受辱,一度把頭部猛撞病床圍欄自殘。事主被拘留24小時後獲保釋,身心受創至今未平復,其家屬怒 ...
好彩天有眼影到事實真相,唔係就石沉大海

On撚9
呢啲情況大撚把啦
影唔到你咪唔知囉

引用:
原帖由 dueduefing 於 2019-8-21 12:24 PM 發表
On撚9
呢啲情況大撚把啦
影唔到你咪唔知囉
米即係殺左人都沒人知囉

懲教仔仲多啦
影唔到
吹咩

Didn’t see the CCTV?  It’s right there.

時光倒流!以前D老母會話揾差人拉你嚇細路,今日可以再用!

引用:
原帖由 前晚消失的OL 於 2019-8-21 09:33 AM 發表
請樓主不要再講警察壞話 香港警隊喺全世界最優秀 八鄉指揮官無法李看民就喺警隊典範
嗰個警察太忙喇😂😂😂
沒時間睇有冇CCTV😂😂😂

引用:
原帖由 simonfdf 於 2019-8-21 09:23 AM 發表
點解有片?
房門外大大個牌寫明有CCTV, 係黑狗自己鬼暗眼或者選擇性失明睇唔到!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]