• 瀏覽: 16,327
  • 回覆: 235
+4
很高興看見818的和平遊行為警察平反, 先前一直屈警察濫用武力鎮壓, 818完全不用警察在大熱天穿戴起四十磅重的裝備去平暴, 真正的和平示威根本連警察駐守維持秩也是不必要......
但示威人士打從6月起就一直呼叫只有暴政, 沒有暴徒?有真正領教過暴政的 請大家在此盡情分

沒人領教過暴政嗎?

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-8-21 08:48 AM 發表
很高興看見818的和平遊行為警察平反, 先前一直屈警察濫用武力鎮壓, 818完全不用警察在大熱天穿戴起四十磅重的裝備去平暴, 真正的和平示威根本連警察駐守維持秩也是不必要......
但示威人士打從6月起就一直呼叫只有暴政, 沒有暴徒?有真正領教過暴政的 請大家在此盡情分 ...
立法會內有不民主, 道德淪亡的議員
法律界有是非不分, 斷章取義的人, 當然法庭可能有狗官,不過法庭亦有公正公平的法官, 在此致敬。

引用:
原帖由 michaelsh 於 2019-8-21 09:23 AM 發表

立法會內有不民主, 道德淪亡的議員
法律界有是非不分, 斷章取義的人, 當然法庭可能有狗官,不過法庭亦有公正公平的法官, 在此致敬。
我好想知有冇人領教過暴政?

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-8-21 09:25 AM 發表

陳議員因腦瘤, 不用定罪入獄是其一
某宗教人士, 因什麼原因,帶頭者冇事, 然後呢, 繼續攪事

引用:
原帖由 michaelsh 於 2019-8-21 09:28 AM 發表

陳議員因腦瘤, 不用定罪入獄是其一
某宗教人士, 因什麼原因,帶頭者冇事, 然後呢, 繼續攪事
嘩!
呢啲暴政真係推翻啦

反中亂港人士沒有領教過暴政嗎?
為何禁聲?

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-8-21 09:25 AM 發表

政府硬推惡法同埋大白象工程送錢明益垃圾中國已經係暴政

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-8-21 09:48 AM 發表

政府硬推惡法同埋大白象工程送錢明益垃圾中國已經係暴政
什麼惡法?
明益中共? 証據呢?

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-8-21 09:47 AM 發表
反中亂港人士沒有領教過暴政嗎?
為何禁聲?
未, 幾時叫共匪出解
好想睇4角被現場版

引用:
原帖由 ts847020 於 2019-8-21 09:50 AM 發表

未, 幾時叫共匪出解
好想睇4角被現場版
你地支持老美和暴徒迫中共出解放軍鎮壓香港, 你地先至係暴政

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-8-21 09:49 AM 發表

什麼惡法?
明益中共? 証據呢?
其實個原則好簡單凡係對中國有好處嘅野都要反對

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-8-21 10:09 AM 發表

其實個原則好簡單凡係對中國有好處嘅野都要反對
你說出重點, 即是沒有受過暴政迫害就去反的人是盲反

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-8-21 10:12 AM 發表

你說出重點, 即是沒有受過暴政迫害就去反的人是盲反
全香港都受緊暴政迫害

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-8-21 10:13 AM 發表

全香港都受緊暴政迫害
全世界人都羨慕香港低稅高福利, 千方百計湧入香港借香港打入大陸市場。
對你們終日反共上腦競爭力下降, 身在福中不知福的人, 確實會感到被迫害。明白

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]