• 瀏覽: 1,281
  • 回覆: 14
2019.6.26, 北區醫院發生警員涉向疑犯濫用私刑案,3名涉事警員不知病房內有裝CCTV, 3人昨午已被捕。

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20190821/00174_001.html

原來真係有黑警!

清瘀血,重建威信

樹大有枯枝

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2019-8-21 09:04 AM 發表
樹大有枯枝
低打,醉酒,下次殺人

引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-8-21 08:27 AM 發表
2019.6.26, 北區醫院發生警員涉向疑犯濫用私刑案,3名涉事警員不知病房內有裝CCTV, 3人昨午已被捕。

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20190821/00174_001.html ...
黑警緊係唔知 知左仲會濫用私刑咩

根本全部差佬都係咁樣做野 幾時拆佢老母狗屋?

賓賓告訴我 黑衣以經去灣仔少數民族的餐廳酒吧勒索錢不給的第二天五個黑衣掃場 打爛所有嘢及傷人 所以點解佢地要摧毀警權辦事

引用:
原帖由 snhk1026 於 2019-8-21 11:41 AM 發表

黑警緊係唔知 知左仲會濫用私刑咩
唔怪得黑警甘驚成立獨立調查委員會!

62成Hi日虐老又老翁,2蚊搭車生果金乜七都未有,老條七咩

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2019-8-21 09:04 AM 發表
樹大有枯枝
起碼有三分一是枯枝,棵樹好快死,樹倒鳥散!

引用:
原帖由 458430 於 2019-8-22 10:02 AM 發表

起碼有三分一是枯枝,棵樹好快死,樹倒鳥散!
棵樹枯萎你唔會有好日子過。

根據聯合國上週發布的報告,拉丁美洲是世界上凶殺犯罪率最高的地區。在全世界記錄的凶殺案總數中,37%發生在拉丁美洲,而拉丁美洲人口僅占世界人口的8%。

早前話呢件事係假o既類人型物種依家去左邊?
如果係假o既點解匪警會拉同類?

引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-8-21 08:43 AM 發表
原來真係有黑警!
點都夠畜生記者 畜生醫護 畜牲教師 畜牲社工 畜牲學生 畜牲教會 畜牲律師 畜牲議員加加埋埋咁多

黑警點止3個!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]