• 瀏覽: 151,866
  • 回覆: 2,151
  • 追帖: 12
+40
警察行私刑當然唔岩,但病房有cctv醫院係唔係要交待下,咁病人換衫裸體做任何事咪完全無曬私隱,點解無一個記者傳媒會問下關注下,呢個問題好嚴重喎
病房有cctv呢樣先大件事喎
必須要醫管局同醫院詳細交待

新聞來源連結:

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/ ... 0820_00822_001.html

我都好奇怪,係咪有人設局裝差佬?

引用:
原帖由 理+誠 於 2019-8-21 12:19 AM 發表
係喎,病房有cctv咁大件事,傳媒竟然唔跟進,無追查

聽日就寫封信去醫管局問

究竟有幾多間醫院有,有幾多病房有,必須交待

關乎香港700萬人既問題,竟然無傳媒關心,呢個咩世界

引用:
原帖由 理+誠 於 2019-8-21 00:19 發表
其實真係好奇怪,個病房唔止有cctv,仲要隱蔽到班差佬都睇唔到。
而且跟據警方所講,接獲投訴後一直都有聯絡果三父子,但係搵唔到人。

係喎,我都將重點完全放哂係果兩個警察身上!
點解病房入面會有cctv!

引用:
原帖由 willy222 於 2019-8-21 12:27 AM 發表

其實真係好奇怪,個病房唔止有cctv,仲要隱蔽到班差佬都睇唔到。
而且跟據警方所講,接獲投訴後一直都有聯絡果三父子,但係搵唔到人。
所以必須要醫管局同醫院交待

遲啲會唔會大把女病人裸照?

唔理你政治取向,藍定黃,呢單野影響全香港人

引用:
原帖由 willy222 於 2019-8-21 12:27 AM 發表

佢哋去咗醫院,醫院問使唔做幫手,佢哋話唔使。成單嘢好似一個局。

呢個cctv負責邊個監控,今次事件好明顯有copy, 咁即係病人私隱咪留曬底,隨時比人睇

大家一齊幫手問下

引用:
原帖由 lam703 於 2019-8-21 12:31 AM 發表
大家一齊幫手問下
既然班傳媒記者死曬,唯有靠我地自己追查

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]