• 瀏覽: 113,508
  • 回覆: 1,471
  • 追帖: 4
+27
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 feryi34 於 2019-8-20 10:05 PM 發表
希望嗰女仔會冇事,
否則大陸人一定死硬。
請說明下點死法?

引用:
原帖由 bobomango 於 2019-8-20 10:02 PM 發表

黃絲唔會同你講道理, 最叻係圍人,欺善怕惡
睇來呢位保安要失業了
你可以做任何的事.........這是你的自由.......但你要為自己的行為負責.....!!
不能因為立場不同就傷人及殺人.........這是一種破壞社會平行的事情....絕對不容許..!!

引用:
原帖由 billy80 於 2019-8-20 10:06 PM 發表
交代乜撚野?白撚柒痴!
乜都話要人回應,但自己又從來無影響到其他人,亦不接受任何不同既睇法同聲音咖啦

真係痴上腦, 管理處係同謀咩?  圍人做咩喎?

班人一定係小柒看更做乜俾正義既差人入屋苑查案

引用:
原帖由 faifai14 於 2019-8-20 10:06 PM 發表
黃屍真仆街,關個管理員咩事
腦殘邊識諗野,所以要訴諸暴力同欺凌

咪呢啲行為壓迫到人發癲囉,玩啦,遲啲又走多個癲佬出來㗎喇

引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-8-20 10:07 PM 發表

你可以做任何的事.........這是你的自由.......但你要為自己的行為負責.....!!
不能因為立場不同就傷人及殺人.........這是一種破壞社會平行的事情....絕對不容許..!! ...
咁掟磚,放火,禁錮得唔得?

引用:
原帖由 lforlotism 於 2019-8-20 10:07 PM 發表

乜都話要人回應,但自己又從來無影響到其他人,亦不接受任何不同既睇法同聲音咖啦
個兇手關管理處咩事呢?班仆街真係多9餘!唔撚化!

引用:
原帖由 lforlotism 於 2019-8-20 10:03 PM 發表

應該用法律制裁,唔好用私刑嘛
非法貼街招 都冇辦法 制裁佢哋,
重信法律?

引用:
原帖由 toffy88 於 2019-8-20 10:07 PM 發表
真係痴上腦, 管理處係同謀咩?  圍人做咩喎?
人地用肉眼睇得出佢係兇手咩

又係市民,攞哂D住戶證出黎先講啦

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-8-20 10:05 PM 發表
有人攞刀斬人 ,已經拉咗,咁其實仲要交代啲乜嘢? 好難明白曱甴嘅諗法
圍開有感情....唔圍唔安樂.......純粹擦存在感....!!

引用:
原帖由 JETSO500 於 2019-8-20 10:07 PM 發表
班人一定係小柒看更做乜俾正義既差人入屋苑查案
甚至乎有人話警察扮市民斬人添

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]