• 瀏覽: 113,478
  • 回覆: 1,471
  • 追帖: 4
+27
引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-8-20 10:17 PM 發表

圍看更做咩呢........班傻青做蠢事......要一個阿伯比什麼交代........!!
唔交代都得,手腳札起,打,再除褲侮辱囉。
保安員,你都係交代啦。

引用:
原帖由 復仇者一名 於 2019-8-20 10:27 PM 發表
所以話呢啲廢青就係廢青
無道理可言
一班垃圾
無文化咁

引用:
原帖由 閒話一句 於 2019-8-20 10:27 PM 發表
佢地問為何會讓涉嫌襲擊的洪姓疑犯進入屋苑範圍,咁果個看更認得佢係住客咪比佢入去囉,點知佢出面做乜野呢
叫班街坊自己做返保安啦

引用:
原帖由 lforlotism 於 2019-8-20 09:57 PM 發表
出事果一刻個保安點知佢係兇手

住果度既居民又受滋擾

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190820/bkn-20190820211827354-0820_00822_001.html
曱甴出沒!居民小心!

一班野蠻人!

引用:
原帖由 lforlotism 於 2019-8-20 09:57 PM 發表
出事果一刻個保安點知佢係兇手

住果度既居民又受滋擾

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/ ... 0820_00822_001.html
無野搵野黎嘈...
賴唔到差人咪賴看更 !

曱甴恐怖

引用:
原帖由 閒話一句 於 2019-8-20 10:27 PM 發表
佢地問為何會讓涉嫌襲擊的洪姓疑犯進入屋苑範圍,咁果個看更認得佢係住客咪比佢入去囉,點知佢出面做乜野呢
佢地覺得個保安員有問題,明知殺人犯都放佢入去,咁點解佢地明知果晚斬人唔叫d曱甴同志撒走?

香港以後都會用這方式解決問題,大家睇睇吓就慣

一班智將, 淨係識欺善怕惡, 不如問下點解個班人咁乞人憎搞到人地要斬佢好過啦..

300市民=暴徒
不如屌佢點解放警察入屋苑查野
唔係話唔比警察入 好大官威架咩

引用:
原帖由 feryi34 於 2019-8-20 10:05 PM 發表
希望嗰女仔會冇事,
否則大陸人一定死硬。
關大陸人咩事?斬人係香港人,被斬係日本人

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2019-8-20 10:28 PM 發表
因為警方迅速破案拉人,班連登黑衣暴徒冇得借題發揮,咪假借糟質保安、圍毆打保安嚟搞大佢囉,黎智英落咗命令要搞大
人地肚滿腸肥,佢地就問人拎餐卷,跳閘同趕尾班車

引用:
原帖由 閒話一句 於 2019-8-20 10:20 PM 發表

佢地叫管理處交代為何會讓涉嫌襲擊的洪姓疑犯進入屋苑範圍,希望得知洪姓疑犯是否屬頌明苑居民,咁下午警察都押疑犯返頌明苑嘉明閣搜屋啦,個看更點知佢出面做左啲乜呢? ...
真係想問, 守含膿牆個幾位係唔係居民?

痴孖根 人地保安打份工咋

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]