• 瀏覽: 2,318
  • 回覆: 11
+3
講咗支持我哋,冇咗件事?

我要做師奶眼中的股神,以及茶餐廳中的特約財經演員。
人哋睬你ONGAU,賭多兩手搵多啲錢仲好

好在治安警制止咗,唔係班畜牲實比憤怒嘅澳門居民打扁咗

原來佢哋已俾更嚴重既政治打壓下來。

引用:
原帖由 garykuok 於 2019-8-20 10:26 PM 發表
你錯喇,
由於澳門治安警察 擔心佢哋 會比憤怒嘅澳門市民打死,
所以 就算佢哋極度黑人憎 都保護佢哋 離開。

引用:
原帖由 garykuok 於 2019-8-20 10:26 PM 發表
你食左藥未呀?馬交人話香港係專出賣國賊既地方呀!你無睇你「同事」個po咩?
所以治安警先派人去保護你地d「臨記」,陣間被人打到斷左手指就唔好啦,無逃犯引渡條例無仇報, 你睇大劉幾逍遙?

睇趨勢,估計美國想喺香港搞嘅暴亂擴散出去,如果成功,佢哋就想好似搞蘇聯咁,借這個什么革命嚟搞散中國,就是不成功,至少也給中央添煩添亂;當然,台灣肯定有份做幫兇。

引用:
原帖由 garykuok 於 2019-8-20 09:53 PM 發表
講咗支持我哋,冇咗件事?
馬交驚你地有牙咩,人地立左23條九世啦傻西!!

食左藥先出來啦 漢奸

引用:
原帖由 shrekit 於 21/8/2019 02:25 發表
食左藥先出來啦 漢奸
我哋唔係漢奸,只係為了保護陳同佳,佢咁既燃樣都媾到潘曉穎呢種高質少女,簡直羨慕度忌恨呀。

引用:
原帖由 garykuok 於 2019-8-21 12:17 PM 發表

我哋唔係漢奸,只係為了保護陳同佳,佢咁既燃樣都媾到潘曉穎呢種高質少女,簡直羨慕度忌恨呀。
關你哋9事咩 咁有正義感 幫啲公公婆婆推車賣報紙啦

人地太平盛世,冇理由要無端端搞到香港咁,立立亂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]