• 瀏覽: 27,390
  • 回覆: 168
  • 追帖: 3
+11
反對派、反中派、連登仔、高登仔、黑衣暴徒、泛民,其實先至係最多新移民嘅大陸新移民集中地,仲賊喊捉贓不斷反大陸、反大陸人,我呢啲香港出世長大兼已經幾代都係香港出世長大嘅真正老香港,一直都睇得好清楚

近期不斷話反大陸政權、反大陸人、反大陸新移民、又聲稱光復香港時代革命嘅民陣召集人岑子杰,不但係同性戀兼變態人妖

喺維基記載岑子杰嘅嘢好少,淨係話佢係社民連成員,喺嶺南鍾榮光博士紀念中學讀中七,但對岑子杰再之前嘅事一啲都冇講,就連慣常將泛民嘅人都寫成香港出世都冇寫(好多喺維基慣寫成香港出世嘅反對派人士,之後都被篤爆其實係喺大陸出世長大後,先至來港嘅大陸新移民,例如梁天琦、羅冠聰、張漢賢)

但凡泛民、反對派、反中派嘅人,維基唔寫佢喺邊度出世嘅話,嗰個泛民、反對派、反中派嘅人,其實即係喺大陸出世長大後先至來港嘅大陸新移民

反共抗中都係同路人

引用:
原帖由 payday 於 2019-8-20 09:12 PM 發表
反共抗中都係同路人
payday兄,雖然同你政治立場唔同,但同你喺馬版意見一致

其實反對派大部份都係大陸新移民

嗰班連登黑衣暴徒直情全部都係住喺新移民屋邨嘅大陸新移民,成班連登黑衣暴徒都係住喺天水圍屋邨

為左埋本土蛙堆~

現代派基民

引用:
原帖由 和妳飛 於 2019-8-20 09:22 PM 發表
現代派基民
岑子杰直情係人妖

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2019-8-20 09:20 PM 發表
為左埋本土蛙堆~
成班超蠢香港市民,竟然不斷俾岑子杰老點

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2019-8-20 09:25 PM 發表

成班超蠢香港市民,竟然不斷俾個大陸新移民岑子杰老點
成日係電視發up風,乜暴力都推政府推林鄭,咁做人仲有自己責任既。

次次回應,又話冇回應。

真係忍夠呢班pk漢奸!

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2019-8-20 09:29 PM 發表

成日係電視發up風,乜暴力都推政府推林鄭,咁做人仲有自己責任既。

次次回應,又話冇回應。

真係忍夠呢班pk漢奸!
岑子杰正畜牲人渣賤人妖

大陸新移民人妖岑子杰

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2019-8-20 09:29 PM 發表

次次回應,又話冇回應。

真係忍夠呢班pk漢奸!
佢哋根本就唔係要回應,而係要政府聽從妥協!

如果真係要回應,這就非常簡了 :

一、撤回送中條例 …… 都冇咗,冇嘅嘢撤回乜呢

二、取消暴動定性 …… 明明有部份人仕係暴動喎,暴亂者們就是暴動,唔好野蠻啦

三、追究開槍責任 …… 以武止暴正常唶,已經好克制了

四、不檢控示威者 …… 遺法背義,唔得

五、真普選 …… 會研討

搞掂!

引用:
原帖由 昊暠昺 於 2019-8-20 09:46 PM 發表

二、取消暴動定性 …… 明明有部份人仕係暴動喎,暴亂者們就是暴動,唔好野蠻啦

四、不檢控示威者 …&hel ...
ching一針見血

引用:
原帖由 昊暠昺 於 2019-8-20 09:46 PM 發表

四、不檢控示威者 …… 遺法背義,唔得

五、真普選 …… 會研討

搞掂! ...
同意呀,係班友用5訴求綑住暴力示威,發展至今,仲5係搞革命,反中亂港動亂係乜!

佢地用5訴求包裝啫。

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2019-8-20 09:45 PM 發表
大陸新移民人妖岑子杰
睇見條冚家剷就想攞條燈柱插佢C眼,睇下做人妖基民係咪咁爽,死仆街禍港害民。

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2019-8-20 09:52 PM 發表

睇見條冚家剷就想攞條燈柱插佢C眼,睇下做人妖基民係咪咁爽,死仆街禍港害民。
聞說岑子杰最大心願係切咗條賓周,整個假陰道,做變性手術

鍵盤翻頁
左右