• 瀏覽: 47,924
  • 回覆: 11
  • 追帖: 4
+14
引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:23 PM 發表
民主黨接獲市民投訴,一名因醉酒涉襲警被捕需送院的62歲男子,被兩名軍裝警察虐打,導致事主身體佈滿瘀痕,下體感痛楚。立法會議員林卓廷取得醫院內升降機的閉路電視片段,事主遭兩名軍裝警員連環虐打。警方表示高度關注事件,已即時將案件交由新界南總區重案組,沿刑事方向跟進調查,重申絕不容許任何警務人員濫用私刑,會公平公正嚴肅依法跟進,絕不偏私。

片段所見,兩名軍裝警員多次虐打事主,包括用事主上衣塞口鼻、 ...
有人犯法,就拉人囉。
唔通打完人就要特赦咩?

黑衫要拉,白衫要拉,警察一樣要拉。
你估人人都同黃狗一樣?以為個個都黑白不分?

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:34 PM 發表

係咩? 我見有班愛國物體死撐黑警咋
而家真係查喎, 即刻啞撚晒
有乜問題我都死撐警察,唔通撐黃狗?
黃狗全部都係逃犯,或者想做衰野覺得自己會做犯。
你睇幾多比人革職真黑警撐黃狗?
點解?因為大家都係想殺人放火做壞事囉。

引用:
原帖由 winghg2 於 2019-8-20 02:42 PM 發表

跟車太貼 車毀人亡 2019隻9字睇到未啊?黑曬
冇問題,犯法咪拉人囉,好小事,黃狗日日九十幾人犯法,難得有(一)個警察犯法,佢地好開心

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:43 PM 發表

收啦你~將個話題扯去外太空咁遠
我真心希望警察打埋你屋企人, 睇你仲點死撚警察
希望冇用架,我就日日開電視睇到黃狗,比警察打到狗一樣,又甩牙,仲樣衰到要求饒。幾那好睇,不過堅癈求饒wo,幾那冇用癈青即係癈青。

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:54 PM 發表

咁呢幾日冇得睇喎, 你咪好慘?
將軍澳單野係唔係你做架? 因為你想睇示威者D慘樣, 但呢幾日又冇得睇, 惟有自己郁手啦
呢幾日有解放軍係深圳灣,即刻縮,仲話攬炒,攬條鐵咩?又細膽,又冇用,又冇用。
我等緊攬炒,但攬極都係得黃狗比人炒。
快d啦,等死人咩?

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2019-8-20 02:56 PM 發表

依家警察就係有法不依啦
咪係,咁多黃狗犯法先拉得百幾人,入立法會都唔只啦。
未拉既,要等下真係好多黃狗排緊隊

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 03:03 PM 發表

問緊你係唔係將軍澳單斬人案係你做喎
你覺得係你咪報警叫警察拉我囉。
🤣🤣🤣
你估你警察呀?你問人地就要答你?
黃狗真心冇腦。😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:59 PM 發表

黑警係今日展開刑事調查, 如果之前有理, 駛撚再開file咩
你落黎耐又點, 只係做左垃圾咁多年, 連基本既中文都唔識睇了
醫院唔比cctv警察睇點理呀?
人白痴真係有原因架 

引用:
原帖由 hktick1 於 2019-8-20 03:18 PM 發表

乜警察唔係出晒名害群之馬⋯⋯⋯金漆招牌黑警⋯⋯⋯得來不易⋯⋯⋯
黃狗,就真心做狗不易,日日比警察打。
宜家解放軍到又驚,等緊攬炒呀!快d啦。🤣🤣🤣😦

引用:
原帖由 掉爛對膠鞋 於 2019-8-20 03:25 PM 發表

自己拉自己人, 玩野咩, 邊有可能呀。
政府求其搵2個警察祭旗等市民開心下姐。
根本成個警隊都係犯罪集團, 敢成立獨立調查委員會就話你叻 ...
成立獨立調查?邊個做李柱銘 黎智英?
我就話林鄭 梁震英。
最尾警察冇事,你條氣唔順咪又係反囉。
邊有獨立?
唔黃你地就唔肯啦。

引用:
原帖由 mah49 於 2019-8-20 03:26 PM 發表
係咩,
我見到FB有好多藍狗 話做假喔

未證實,做假都唔出奇,所以咪要查囉。
彈珠射眼,都做到變布袋彈

引用:
原帖由 bondinhk 於 2019-8-20 06:08 PM 發表

正常人都明的道理,但偏偏黑衣黃人要選擇性執法,犯完法仲要聲大夾惡,又派演員扮街坊屈警察。一邊面挑釁,另一邊用市民做炮灰人盾,打完人就有隊友出來扮勸交,黑面白面花面都做晒。 ...
你睇得通透。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]