• 瀏覽: 47,926
  • 回覆: 697
  • 追帖: 4
+14
引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:29 PM 發表
即刻啞撚晒
回撚咗你啦,睇回應啦,冚家鏟 !

依法處理

錯就要拉!唔理係咩人! 犯法就係犯法

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:26 PM 發表
拿, 星島講架, 你地唔會有懷疑啦
吓,星島總編出左名係深黃人士

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:34 PM 發表

係咩? 我見有班愛國物體死撐黑警咋
而家真係查喎, 即刻啞撚晒
咪證明警察大公無私做到嘢囉,不枉我地咁支持警察嚴政執法。犯法就要拉架啦,有乜好撐,不如你地班曱甴都決斷啲自首啦,你唔係以為你地真係無犯法呀

如果是真,一定要嚴懲,追究到底。

引用:
原帖由 andylauhk 於 2019-8-20 03:32 PM 發表

最好是解散香港警察。解放軍接管。好嗎
唔通依家警隊的行為同解放軍有分別?定你睇唔起解放軍, 覺得佢地會攬權腐敗呀?

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2019-8-20 03:04 PM 發表

竟然故意將所謂被指控嘅警員嘅樣全部打哂格仔,係完全違反常理,已經露哂馬腳

因為被指控嘅警員嘅樣,先至係證據,若條片係真嘅話,絕對冇可能會將所謂警員嘅樣全部遮哂

只有4個可能:

1. 條片係cut自電影/電視/網劇嘅片,片中所有人其實都只係劇中演員,所以故意遮哂謂警員嘅樣,驚俾人認得其實係劇中演員

2. 條片根本係連登仔/蘋果日報揾媒自編自導自演,陳健康事件第N次翻版,當 ...
睇果幾條打人警察身型一定係美國佬黃屍假扮啦,香港警察點會打人?林卓廷正PK!

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:34 PM 發表

係咩? 我見有班愛國物體死撐黑警咋
而家真係查喎, 即刻啞撚晒
撐警察唔代表佢犯法唔使拉!你估你班曱甴違法達意!犯法仲要特赦!

咪又要報警,比警察查

我支持警察,但如果真是犯法,也要受法律制裁

黑衣,你哋嘅臥底「9」字暴露身分喇!快D保護佢唔好畀人發現...

一個警察犯法就叫晒所有黑警。一個黑衣泛民犯法叫所有泛民咩至好呀

引用:
原帖由 自由之翼2019 於 2019-8-20 03:19 PM 發表

有無人話到比我知,究竟個cctv係病房定升降機。。。
根據北區醫院發言人指,有關地點是病人休息室

死差佬實包疪,721黑社會都放生至今,警察已經冇公信力!蛇鼠一窩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]