• 瀏覽: 47,918
  • 回覆: 697
  • 追帖: 4
+14
做得好,不偏不倚,支持拉人,犯法受審,法律制裁,呢二位警察冇要求特赦咁柒啞!?

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:29 PM 發表
即刻啞撚晒
咁又點?你可以證明另外果3萬幾個警察都係咁?
有d親生老豆都強姦自己個女啦
教父都有性侵兒童

有良知就快d舉報身邊暴徒啦
你犯法就要求特赦,你係邊個?

話時話,片入面嘅警察可能係暴徒臥底

重判c形要坐10轆

違法就要自己承擔,唔好學曱甴一陣去圍警署一陣又要求特赦...

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:23 PM 發表
民主黨接獲市民投訴,一名因醉酒涉襲警被捕需送院的62歲男子,被兩名軍裝警察虐打,導致事主身體佈滿瘀痕,下體感痛楚。立法會議員林卓廷取得醫院內升降機的閉路電視片段,事主遭兩名軍裝警員連環虐打。警方表示高度關注事件,已即時將案件交由新界南總區重案組,沿刑事方向跟進調查,重申絕不容許任何警務人員濫用私刑,會公平公正嚴肅依法跟進,絕不偏私。

片段所見,兩名軍裝警員多次虐打事主,包括用事主上衣塞口鼻、 ...
有無人話到比我知,究竟個cctv係病房定升降機。。。

查下咪知囉!如果真係警察錯!咪警察唔岩囉!但唔會好似暴徒犯左法都話冇犯法!

引用:
原帖由 kit1642 於 2019-8-20 03:03 PM 發表
https://hk.on.cc/hk/news/mobile/index.html
唔洗兜啦 已經拘捕左涉事警員,係假就連人都拉唔到
有齊時間日期地點,要查應該好易

唔係話無警員編號查唔到架咩?

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:59 PM 發表

黑警係今日展開刑事調查, 如果之前有理, 駛撚再開file咩
你落黎耐又點, 只係做左垃圾咁多年, 連基本既中文都唔識睇了
我自己以至我對上幾代,都係喺香港出世長大

我1961年1月6日喺廣華醫院出世,當年由我出世已經湊我嘅工人蓮姐,今年92歲仲好壯健,行路唔駛揸拐杖,我而家仲經常探佢同佢嘅後代家人

這個案件嘅警員明顯有錯,確實後應該 嚴懲。但亦不能抹殺所有警務人員爲黑警,亦不能美化這段日子暴徒罪行。平心而論,用黑衣人,白衣人,不是全部都有行使暴力,所有暴力都要嚴懲。
可解6月嘅事現在才攞出來,應盡早處理,還一些努力守規警員及受害者公度,過往警隊都有害羣之馬,都有 繩之於法,大衆不可以同近日修例事件拉關係。

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:23 PM 發表
民主黨接獲市民投訴,一名因醉酒涉襲警被捕需送院的62歲男子,被兩名軍裝警察虐打,導致事主身體佈滿瘀痕,下體感痛楚。立法會議員林卓廷取得醫院內升降機的閉路電視片段,事主遭兩名軍裝警員連環虐打。警方表示高度關注事件,已即時將案件交由新界南總區重案組,沿刑事方向跟進調查,重申絕不容許任何警務人員濫用私刑,會公平公正嚴肅依法跟進,絕不偏私。

片段所見,兩名軍裝警員多次虐打事主,包括用事主上衣塞口鼻、 ...
黃媒抹黑差佬係慣常做法

引用:
原帖由 hktick1 於 2019-8-20 03:18 PM 發表

乜警察唔係出晒名害群之馬⋯⋯⋯金漆招牌黑警⋯⋯⋯得來不易⋯⋯⋯
都唔係全部黑嘅,起碼都有幫過我。

引用:
原帖由 hktick1 於 2019-8-20 03:18 PM 發表

乜警察唔係出晒名害群之馬⋯⋯⋯金漆招牌黑警⋯⋯⋯得來不易⋯⋯⋯
黃狗,就真心做狗不易,日日比警察打。
宜家解放軍到又驚,等緊攬炒呀!快d啦。🤣🤣🤣😦

有錯就認,打就企定!
好L過的喪屍輸打贏要!

拉警黑 之後話個兩個吾係警黑 拉吾到 可能是假扮警黑 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]