• 瀏覽: 47,915
  • 回覆: 697
  • 追帖: 4
+14
引用:
原帖由 annabb 於 2019-8-20 02:32 PM 發表

有人犯法,就拉人囉。
唔通打完人就要特赦咩?

黑衫要拉,白衫要拉,警察一樣要拉。
你估人人都同黃狗一樣?以為個個都黑白不分?
黃人只睇陣營

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:23 PM 發表
民主黨接獲市民投訴,一名因醉酒涉襲警被捕需送院的62歲男子,被兩名軍裝警察虐打,導致事主身體佈滿瘀痕,下體感痛楚。立法會議員林卓廷取得醫院內升降機的閉路電視片段,事主遭兩名軍裝警員連環虐打。警方表示高度關注事件,已即時將案件交由新界南總區重案組,沿刑事方向跟進調查,重申絕不容許任何警務人員濫用私刑,會公平公正嚴肅依法跟進,絕不偏私。

片段所見,兩名軍裝警員多次虐打事主,包括用事主上衣塞口鼻、 ...
下次有醉酒佬,你地自己執法~歡迎民間自衛隊出手

引用:
原帖由 sungodj 於 2019-8-20 03:13 PM 發表
犯法就拉,冇人講所有警察都係好人
對,唔洗講咁多,犯法就拉……

引用:
原帖由 愛心大使 於 2019-8-20 02:52 PM 發表

輸多左咪重手左囉
大家一定要原諒我呀
香港人⋯⋯⋯絕不向包庇惡勢力低頭⋯⋯⋯加油⋯⋯⋯

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:23 PM 發表
民主黨接獲市民投訴,一名因醉酒涉襲警被捕需送院的62歲男子,被兩名軍裝警察虐打,導致事主身體佈滿瘀痕,下體感痛楚。立法會議員林卓廷取得醫院內升降機的閉路電視片段,事主遭兩名軍裝警員連環虐打。警方表示高度關注事件,已即時將案件交由新界南總區重案組,沿刑事方向跟進調查,重申絕不容許任何警務人員濫用私刑,會公平公正嚴肅依法跟進,絕不偏私。

片段所見,兩名軍裝警員多次虐打事主,包括用事主上衣塞口鼻、 ...
你地班曱甴無資格話人,咁多次示威後及機場多次用私刑

引用:

升降機????

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:59 PM 發表

黑警係今日展開刑事調查, 如果之前有理, 駛撚再開file咩
你落黎耐又點, 只係做左垃圾咁多年, 連基本既中文都唔識睇了
醫院唔比cctv警察睇點理呀?
人白痴真係有原因架 

要求特赦囉,泛民最叻㗎

由現在開始警察柯尿都要小心啲,千祈唔好射到隔離呀,唔係嗰個係犯民就大鑊喇。。。🤗

引用:
原帖由 annabb 於 2019-8-20 02:32 PM 發表

有人犯法,就拉人囉。
唔通打完人就要特赦咩?

黑衫要拉,白衫要拉,警察一樣要拉。
你估人人都同黃狗一樣?以為個個都黑白不分?
講得好!!認同+支持

呢2個黃屍黑警黎 點睇

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:34 PM 發表

係咩? 我見有班愛國物體死撐黑警咋
而家真係查喎, 即刻啞撚晒
有咩唔敢出聲姐,我支持啊Sir,香港沿用英國法律,呢d陋習97前已經有。大把老人家知道97前d警察幾腐敗。所以一定要去除所有英國制度,建立城管管制

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-8-20 02:34 PM 發表

係咩? 我見有班愛國物體死撐黑警咋
而家真係查喎, 即刻啞撚晒
其實樓主所講既『啞撚哂』係指幾時。。。發帖後既幾分鐘?

引用:
原帖由 ee333ee 於 2019-8-20 03:10 PM 發表
警察都有害群之馬。
乜警察唔係出晒名害群之馬⋯⋯⋯金漆招牌黑警⋯⋯⋯得來不易⋯⋯⋯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]